Bond 25: Christoph Waltz se může vrátit jako padouch

Bond 25: Christoph Waltz se může vrátit jako padouch | Fandíme filmu
A kdo by mohl příští dobrodružství agenta 007 natočit?

Závěrem loňského roku jsme vás informovali, že série filmů o Jamesi Bondovi momentálně hledá nového distributora, a že na příštím pokračování se začne pracovat někdy na jaře. Přesto bulvární deník Daily Mirror už teď o příští bondovce přináší více či méně pravděpodobné klepy.

Docela uvěřitelně zní prohlášení deníku, podle kterého Christoph Waltz podepsal dopředu smlouvu na dvě další pokračování série. Má to však háček. Waltz se v roli padoucha Blofelda údajně vrátí jedině tehdy, pokud bude roli Jamese Bonda i nadále hrát Daniel Craig, aby byla zachována jistá míra kontinuity. Podle Mirroru zákulisní zdroje dále tvrdí, že Danielův návrat v pátém filmu je prakticky jistý.

Podstatně divočejší je druhá zpráva, podle které je nejžhavějším kandidátem na režii příští bondovky Guy Ritchie. Na producenty prý udělal dobrý dojem jeho poslední film, Krycí jméno U.N.C.L.E., a do karet by mu mělo hrát také to, že je blízkým přítelem Daniela Craiga. Určitou logiku by najmutí Ritchieho dávalo, zvlášť pokud by studio chtělo do příštího dobrodružství agenta 007 přidat více humoru a udržet Daniela Craiga co nejspokojenějšího. Na druhou stranu, jak už jsme říkali, vůbec první přípravné práce na příští bondovce mají začít až na jaře, takže nezní příliš pravděpodobně, že už by se teď producenti poohlíželi po novém režisérovi. Zvlášť když se film bude točit nejdříve příští rok, vzhledem ke Craigovým závazkům v divadle.

Abychom vám ale nenabízeli jen pochybné informace britského bulváru, máme pro vás na závěr alespoň video, ve kterém můžete vidět, jak štáb bondovky Spectre točil největší filmovou explozi v dějinách:

Zdroje: Mirror I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest