Star Wars: Síla se probouzí: Velký průvodce postavami

Star Wars: Síla se probouzí: Velký průvodce postavami | Fandíme filmu
Seznamte se se starými hrdiny, novými hrdiny i temnou stranou síly.
  1. Kapitola č.1
  2. Noví hrdinové
  3. Původní hrdinové
  4. Temná strana síly

Star Wars, to nejsou jen světelné meče, mimozemšťané, vesmírné lodě a vzdálené světy. Jsou to především konkrétní postavy – konkrétní hrdinové a zlosyni. Ve Star Wars: Síla se probouzí se vrací hned šest postav známých z původní trilogie a přibude celá řada nových, které se pokusí společně s veterány zapsat do historie. Podobně jako o ději, toho o jednotlivých charakterech nevíme příliš, nicméně pokud chcete jít do kina naprosto nepolíbení a nechcete znát ani ty nejzákladnější souvislosti, vraťte se ke čtení až po premiéře. Odhalování každého detailu si v kině užijete naplno a pak se společně s naším článkem dozvíte pár nových detailů, které ve filmu nejsou explicitně vyřčené.

Leia Organa (Carrie Fisher), Luke Skywalker (Mark Hamill) a Han Solo (Harrison Ford) se od událostí úvodní trilogie hodně změnili. To však neznamená, že by to byli úplně jiní lidé a Síla se probouzí starou trilogii házela do koše. Nový vývoj postavy rozšiřuje, plynule navazuje na to, co už známe. Noví hrdinové možná o těch starých nikdy ani pořádně neslyšeli. Jsou to další „nuly“ na okraji známého vesmíru, připravené přijmout volání odpovědnosti a postavit se za správnou věc. A padouši? Ti si nemyslí, že by dělali něco zlého. Impérium přece bylo prospěšné a jeho plány byly nešťastně zhaceny. Je čas dokončit, co Darth Vader a spol. začali.

Co se obsazení týče, režisér J.J. Abrams a jeho kolegové vybírali záměrně poměrně neznámé tváře a zároveň kladli důraz na co největší rozmanitost v pohlaví a barvě pleti jednotlivých postav. Star Wars jsou celosvětový fenomén a svět takhle prostě vypadá. Nejsou na něm jen muži běloši. Pokud s obsazením někdo má problém...má vlastně podle Abramse daleko větší problém sám se sebou. Ale teď už k samotným postavám, můžeme jim jen přát, že všechny pochybovače přesvědčí samotný film.

Další kapitola »

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest