Den nezávislosti: Nový útok: Trailer se vydává do vesmíru

Den nezávislosti: Nový útok: Trailer se vydává do vesmíru | Fandíme filmu
Slovy Jeffa Goldbluma: Rozhodně je to větší než minule!

Jeff Goldblum má v první traileru na Den nezávislosti: Nový útok naprostou pravdu. Nejen, že je větší než minule mimozemská loď. Rozmáchleji působí, oproti prvnímu dílu, celý film. Mimozemšťané se vracejí s větší palební silou, avšak lidstvo díky ukořistěným technologií poskočilo ve vývoji značně kupředu, a tak nás čekají masivní zástupy vojenského personálu, vzdušné souboje na Zemi i ve vesmíru a obří kolize, které jako by z oka vypadly režisérovu staršímu katastrofickému snímku, 2012. Úryvek z vesmírně bitvy jako by chtěl v aktuálním klimatu odkazovat ke Star Wars, jinak toho ale film o sobě v prvním teaseru mnoho neprozrazuje.

Ve videu se mihla spousta nových hrdinů, o kterých zatím nemáme jasný obrázek. Nicméně upoutávka působí dojmem, že hlavní slovo bude mít pořád stará garda (Jeff Goldblum, Bill Pullman), zatímco mladí budou mít za úkol dodat filmu patřičný elán. V první upoutávce je zatím minimum humoru, tak doufejme, že ve výsledném filmu nebude chybět nadhled, který z jedničky pomáhal udělat dobrou zábavu. Celkově trailer nijak neurazil, ale zatím ve mě ani nevyvolal dojem, že si Den nezávislosti 2 prostě nemůžu nechat ujít. Jak působí upoutávka na vás?

Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie, spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze. Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím.

Film opět zrežíroval Roland Emmerich, na scénáři kromě něj pracovali také producent Dean Devlin, James Vanderbilt a Carter Blanchard. Z prvního filmu se vracejí Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox a Judd Hirsch, nově je doplňují Maika Monroe, Liam Hemsworth, Joey King, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, Deobia Oparei nebo Jessie Usher. Česká premiéra je naplánována na 23.6. 2016, slovenská na 30.6. 2016.

Den nezávislosti: Nový útok

24.06.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest