Batman: V sólovce by se mohl objevit také Deadshot

Batman: V sólovce by se mohl objevit také Deadshot | Fandíme filmu
Z Batmanova filmu by se mohla stát další týmovka o velikosti Batman v Superman, pokud se skutečně k Affleckovi připojí i Will Smith.

Samostatný film s Batmanem je ještě hodně daleko, a tak o něm před natáčením uslyšíme řadu zvěstí. Naposledy se mluvilo o tom, že by se film mohl inspirovat komiksy A Death in the Family a Under the Hood. Aktuální zvěst tu starší nijak nepopírá, nicméně tvrdí, že pokud by všechno dopadlo, tak jak má, mohl by se ve filmu objevit také Deadshot (Will Smith) a to v jedné z hlavních rolí. Film by pak údajně byl pojatý jako western Hodný, zlý a ošklivý, což je příběh o třech znepřátelených pistolnících, kteří jsou nuceni ke spolupráci, pokud se mají dostat k hromadě zlata. V minulosti se několikrát hovořilo o tom, že by se v samostatném filmu Batmanem měl objevit Joker (Jared Leto), takže není těžké si představit, že by dva maskovaní muži spojili síly, aby vraždícího šílence dopadli. Vypadá to, že ve snímku Suicide Squad vznikne milostný trojúhelník mezi Deadshotem, Jokerem a Harley Quinn (Margot Robbie), takže ostrostřelec v podání Willa Smithe se zelenovlasým klaunem určitě nějaké nevyřízené účty mít bude.

Ale jak už jsme psali v úvodu, do premiéry filmu je ještě opravdu hodně daleko a vše se může tisíckrát změnit. Jisté je jen to, že námět k filmu momentálně připravují Ben Affleck a Geoff Johns, a že by studio Warner bylo rádo, aby Affleck film také režíroval. Do kin by měl jít někdy po Justice League.

Zdroje: Latino-Review, BOF

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest