Jane Got a Gun: Jak z chmurného westernu sestříhat akční jízdu

Jane Got a Gun: Jak z chmurného westernu sestříhat akční jízdu | Fandíme filmu
Stačilo pár řezů digitálními střihačskými nůžkami a western s Natalie Portman působí v novém traileru jako úplně jiný film.

První trailer vykresloval western Jane Got a Gun místy jako lehce neortodoxní a místy jako naprosto tradiční drama z prašného divokého západu. Teď nám traileroví mágové předvádějí, jak se s pomocí střihu, zpřeházených dialogů a vhodně vybrané hudby dá vykouzlit úplně jiný film. Zatímco v první upoutávce Jane (Natalie Portman) působila jako křehká žena, která se pouhou silou vůle hodlá vzepřít osudu, v nové upoutávce je z ní drsná pistolnice, která se nezalekne před ničím. Z nového traileru prakticky zmizel její „piece of shit“ manžel, víc se mluví o její „rodině“, kterou je třeba chránit, posiluje romantická linka s bývalým milým v podání Joela Edgertona. Repliky, které v prvním traileru zcela jednoznačně hovořily o postřeleném manželovi, jsou najednou upletené tak, aby popisovaly nebezpečnou drsňačku Jane. Celý trailer tedy dost lže, dost možná vůbec nevystihuje povahu samostatného filmu, ale minimálně mě láká do kina daleko víc než ten starší. Jak působí střihačské kejkle na vás?

Jane Hammond (Natalie Portman) nemá za manžela (Noah Emmerich) žádného svatouška. Pořád je to ale její muž, a když se mu pověsí na paty gang Colina McCanna (Ewan McGregor), nenechá ho jen tak umřít. Zatímco postřelený muž leží v posteli, vydává se Jane prosit svého bývalého milence (Joel Edgerton), aby jí proti gangu pistolníků pomohl. Dále hrají Rodrigo Santoro a Boyd Holbrook. Režíroval Gavin O'Connor.

V některých zemích má mít snímek premiéru už v lednu a u nás se snad také dočkáme, protože podle IMDb A Company Czech zakoupila Jane Got a Gun do lokální distribuce.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest