Bond 25 chce Craiga za každou cenu, přípravy už příští rok

Bond 25 chce Craiga za každou cenu, přípravy už příští rok | Fandíme filmu
Bond stojí před potenciální změnou distributora, ale ještě důležitěji možná před výměnou představitele hlavní role.

Momentálně si produkce Bonda užívá komerční úspěch filmu Spectre a zasloužený odpočinek. Po Novém roce (v lednu nebo v březnu) se bude rozhodovat o tom, jestli studio MGM (držitel práv) bude i nadále distribuovat bondovky ve spolupráci se společností Sony nebo si vybere nového partnera (největšími zájemci jsou zřejmě Warner Bros. a Paramount). A konečně někdy na jaře začne celý kolotoč nanovo, až produkce pod vedením Barbary Broccoli a jejího bratra Michaela G. Wilsona začne připravovat další pokračování.

Prakticky s jistotou můžeme říct, že se napotřetí nevrátí režisér Sam Mendes, který natočil poslední dvě bondovky Skyfall a Spectre. Otazník se však stále vznáší nad představitelem samotného Bonda. Daniel Craig v rozhovorech působí dojmem, že už je z dlouhých příprav náročné ságy značně unavený a docela rád by se s ní rozloučil. Závěr Spectre navíc lze považovat za jakousi tečku za jeho částí bondovské historie. Ještě před premiérou Spectre jsme se sice dozvěděli, že produkce má na Craiga opci i pro pátý díl, ta však zřejmě byla zcela nezávazná, protože Michael G. Wilson v jednom z posledních rozhovorů jednoznačně říká, že žádný kontrakt v tuhle chvíli podepsaný není.

Přesto jak Wilson tak Broccoli jsou pevně přesvědčení o tom, že se Daniel ještě jednou vrátí. Wilson se domnívá, že s hercem mohou počítat a Broccoli se pro změnu dušuje, že udělá vše proto, aby spolupráce mohla pokračovat, protože Daniela jako Bonda zbožňuje a stejně tak jej zbožňují diváci. V tuhle chvíli je pro ni Bond Craig a o nějakém příštím představiteli agenta 007 se vůbec nehodlá bavit. Sám Craig v pozdějších rozhovorech připouštěl, že s delším časovým odstupem od náročného natáčení by mu mohl Bond začít chybět a třeba se ještě jednou zlákat nechá. Příští rok v prosinci začne Daniel hrát v divadle Othella, takže pokud jej ještě jednou uvidíme jako Bonda, bude to pravděpodobně nejdřív v roce 2018.

Zdroje: Daily Mail, THR, THR II, 20min

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest