Den nezávislosti: Nový útok: Trailer je na cestě

Den nezávislosti: Nový útok: Trailer je na cestě | Fandíme filmu
Pokračování Dne nezávislosti má český název a čeká na blížící se trailer. Navíc vám prozradíme, na jaká zajímavá místa se ve filmu podíváme.

Tak je to oficiální, Independence Day: Resurgence půjde do českých kin pod názvem Den nezávislosti: Nový útok. V nejbližších dnech bychom se konečně také měli dočkat prvního traileru. V září Roland Emmerich sliboval, že upoutávku uvidíme někdy kolem Vánoc. Teď ji ratingová komise schválila k veřejnému promítání, takže ji studio může v nejbližších dnech vesele zveřejnit. Fox by trailer mohl připojit k jednomu ze svých filmů, tedy k pokračování Alvina a Chipmunků, k dramatu Joy nebo dramatu Revenant. První zmiňovaný je ale film pro nejmenší a ostatní snímky budou prozatím uvedeny jen v limitovaném nasazení. A pokračování Dne nezávislosti je ten typ drahého filmu, co chcete ukázat co nejširšímu množství diváků.

Skoro se tedy zdá, že také Independence Day se bude chtít ukázat před příštími Star Wars, stejně jako řada dalších filmů. Termín nasazení traileru v kinech nicméně nerozhoduje o tom, kdy bude upoutávka zveřejněna online, trailery na Captaina Ameriku: Občanskou válku nebo Batman v Superman jsme viděli s mnohadenním předstihem. Trailer bude mít 2 minuty a 6 sekund.

Dále se také můžeme podívat na to, kam společně s filmem zavítáme. Casting komparsistů z východní Asie, Indie a Afriky naznačuje, že se do těchto destinací podíváme minimálně v několika krátkých scénách. Delší čas bychom pak mohli strávit v Číně, protože se ve filmu objeví asi půltucet čínských postav, v čele s vojenským velitelem Jiangem Laem (Chin Han) a Rain, „tvrdou bojovou pilotkou z Číny, která ztratila rodiče v první válce s mimozemšťany (Angelbaby).

Čeká nás ale také několik netradičních míst. Máme se podívat do proslulé Oblasti 51, na jakousi orbitální základnu a především na měsíční základnu, která by mohla být opět jednou z výraznějších filmových lokací, protože je s ní spojeno poměrně značné množství rolí.

Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie, spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze. Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím.

Film opět zrežíroval Roland Emmerich, na scénáři kromě něj pracovali také producent Dean Devlin, James Vanderbilt a Carter Blanchard. Z prvního filmu se vracejí Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox a Judd Hirsch, nově je doplňují Maika Monroe, Liam Hemsworth, Joey King, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, Deobia Oparei nebo Jessie Usher. Česká premiéra je naplánována na 23.6. 2016, slovenská na 30.6. 2016.

Zdroje: Scified, IMDb, Alberta Ratings

Den nezávislosti: Nový útok

24.06.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu