Riddick: Kromě čtvrtého dílu se chystá i seriál

Riddick: Kromě čtvrtého dílu se chystá i seriál | Fandíme filmu
Universal Pictures
Riddick trojkou nekončí. Vin Diesel potvrzuje další pokračování a televizní spin-off.

Poslední lovec čarodějnicVinem Dieselem se v kinech neujal, takže s dvojkou bychom příliš nepočítali. Diesel ale do světa nedávno rozhlásil, že se v budoucnu už počtvrté setkáme s jeho nejoblíbenější postavou - Riddickem. Poslední pokračování jsme viděli před dvěma lety, to však v kdekom zanechalo stejně rozpačité pocity, jako Kronika temna.

Nicméně s prodeji Riddicka na domácím videu bylo studio Universal spokojené, takže se může zvesela plánovat další díl. Během tohoto měsíce usedne režisér David Twohy k psacímu stolu a pustí se do prvních stránek scénáře k pokračování, které se má jmenovat Furia. Tento pojem zřejmě odkazuje k planetě, o níž se jsme se dozvěděli ve druhém díle. Poněkud matoucí ovšem je, že tehdy to byla Furya. (Furya je domovská planeta hlavního antihrdiny, její obyvatelstvo bylo vyhlazené rasou Necromongerů). Skutečně se tedy v novém příběhu podíváme na planetu, odkud Riddick pochází, nebo bude mít název zcela jiný význam? Trochu moudřejší třeba budeme, až bude hotový scénář.

Navíc vedle hraných filmů, animovaných filmů a videoher s Riddickem, rozšíří universum také televizní spin-off s názvem Merc City, jenž bude pojednávat o vesmírných žoldácích a námezdních lovcích, kteří budou nahánět neméně nebezpečné zločince.

Zdroje: Vin Diesel Instagram, Collider


Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu