Deadpool: Nejnovější porce jeho šaškárniček

Deadpool: Nejnovější porce jeho šaškárniček | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Deadpool prenzentuje na plakátě svoje pozadí, představitelka hlavní role mluví o netradiční sexuální scéně a producenti o průběhu natáčení.

Deadpool i jeho představitel Ryan Reynolds dál pokračují v šaškárničkách, kterými byl antihrdina v červeném proslulý už v komiksech. Teď jeho rošťáckou maličkost pomalu poznávají i filmoví diváci. Na konci článku tak najdete video, ve kterém Deadpool láká na brazilský comic-con (a docela slušně v něm pošle fanoušky do pozadí), hravou fotku ke dni díkůvzdání a o nic méně hravý plakát. Krom samotného vizuálu pobaví i popisky – „Smart Ass, Bad Ass, Great Ass“, „Finally, a hero with worthwhile assets“ a nebo „Deadpool gets cheeky“.

Všeobecně je Deadpool (alias Wade Wilson) tvor poměrně sexuální. Jeho velkou láskou ve filmu bude Vanessa Carlisle (Morena Baccarin), prostitutka, do které se zamiloval v jednom baru. Baccarin dokonce prozradila, že se můžeme těšit na vtipnou scénu, ve které je čas dopředu přetáčený tak, že Vanessa s Wadeem na plátně souloží a kolem nich se rychle střídají významné svátky z různých ročních období. Natáčení scény trvalo několik hodin a byla to nakonec docela legrace, i když svlékání před kamerou samozřejmě není pro většinu herců nic příjemného. Baccarin dokonce zažertovala, že jedinou nadpřirozenou silou její postavy jsou sexuální schopnosti. Nicméně pozor, i když je Wade zamilovaný do Vanessy, je to pansexuál, tedy ten, kdo je přitahována k jiným osobám nezávisle na tom, jestli jsou to muži, ženy, transsexuálové nebo osoby s jakkoliv nevyhraněnou sexualitou.

Ale zpátky k romantice. Vanessa je jednou z klíčových postav celého filmu, Baccarin byla přítomna prakticky po celou dobu natáčení. S Vanessou se seznámíme v úvodu, když se dvojice zamiluje, a následně jsou její scény roztroušeny napříč celým filmem, když se film postupně vrací k tomu, jak Wade svoji přítelkyni začal odstrkovat, když se dozvěděl, že umírá na rakovinu. Před jistou smrtí jej zachránila přeměna v Deadpoola, která mu dala nadliské síly, ale také jej zohavila. Osm let poté se Wade snaží se svým tělem nějakým způsobem vyrovnat a získat Vanessu zpátky. Dále Baccarin prozradila, že se zapojila do akčních scén, i když v tuhle chvíli nemá na rozdíl od komiksové předlohy žádné nadpřirozené schopnosti. To by se potenciálně mohlo změnit v budoucích filmech, protože herečka podepsala smlouvu hned na několik pokračování.

Jestli se jich dočkáme, o tom samozřejmě rozhodnou až tržby prvního Deadpoola, nicméně producent Simon Kinberg připouští, že uvnitř studia Fox se zatím hotové části filmu setkávají s pozitivním přijetím a nějaká hrubá představa o tom, kam by se značka mohla vyvíjet, rozhodně existuje. Pro případný další díl by každopádně opět byli klíčoví scenáristé Rhet Reese a Paul Wernick, kterým na prvním filmu hodně záleželo a byli každý den na place. Podobně jako Ryan Reynolds, který není pouze představitelem hlavní role, ale také producentem.

Natáčení probíhalo ve Vancouveru, a to jednoduše proto, že filmaři dostali díky kanadské státní podpoře filmového průmyslu velice dobré ceny na personál i digitální triky. Ve Vancouveru jim dovolili na dva týdny zavřít dálnici, což štábu ušetřilo spoustu peněz, protože ji nemusel stavět v ateliéru. Obecně se pak filmaři snažili z rozpočtu vyždímat každičký dolar. Vedle hlavního točil 15 dní také pomocný štáb, který prakticky nonstop chystal akční sekvence. Těch má být ve filmu vážně hodně a mají být hodně násilné a radikální. Ostatně jako celý film, který se svým tónem nemá lišit jen od ostatních komiksových, ale i od ostatních akčních filmů současnosti. Producent John Kelly dokonce poznamenal něco v tom smyslu, že Gina Carano v jedné zběsilé rvačce bude bojovat sama se sebou. Ať už to má znamenat cokoliv, jsme na to zvědaví!

Nedávno probíhaly krátké dotáčky, avšak producent Simon Kinberg se dušuje, že byly předem plánované a filmaři během nich pořídili pouze několik doplňujících záběrů, které pomohou lépe propojit a scelit již dříve zkompletované scény. Kinberg viděl ranou verzi chystaného traileru a máme se podle něj samozřejmě na co těšit. Zveřejněn má být už teď v prosinci. Že by byl zveřejněn právě během zmiňovaného comic conu v Brazílii? Fanouškovská akce proběhne už v pátek tamějšího času, takže se opatrně můžeme začít těšit.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller a Gina Carano. Režíruje nováček Tim Miller, scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, G.I. Joe 2). Česká premiéra je stanovena na 11.2. 2016.

Deadpool vypráví příběh nekonvenčního antihrdiny od Marvel Comicsu. Wade Wilson sloužil u zvláštních jednotek, stal se žoldákem a nakonec byl vystaven krutým experimentům, které zesílily jeho schopnost regenerace a vysloužily mu přezdívku Deadpool. Vyzbrojený novými schopnostmi a temným, pokřiveným smyslem pro humor, se Deadpool vydává na lov muže, který zničil jeho život.

Zdroje: Collider, Deadpool Facebook, 20th Century Fox, Collider, Collider

Galerie: 2

Deadpool: Nejnovější porce jeho šaškárniček | Fandíme filmu Deadpool: Nejnovější porce jeho šaškárniček | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest