Milenci těch druhých: Hlavně se spolu nevyspat

Milenci těch druhých: Hlavně se spolu nevyspat | Fandíme filmu
Jak se pozná ta pravá láska? Správně, když děláte všechno proto, abyste spolu neskončili v posteli. Jason Sudeikis a Allison Brie v romantické komedii - koukněte na trailery.

Pokud vás už vánoční klasiky v televizi omrzely, a kromě Star Wars chcete jít ve druhé polovině prosince do kina i na nějakou oddechovku, nabízí se romantická komedie Milenci těch druhých (v originále Sleeping with Other People) režisérky Leslye Headland. Ta za sebou však zatím nemá zrovna podařené kousky (Holky na tahu), a novinka bohužel zatím nepůsobí dojmem, že by tento trend měla změnit.

Hlavními hrdiny jsou Jake (Jason SudeikisMillerovi na tripu) a Lainey (Allison Brie – seriál Community), kteří se znají již od vysoké školy, kde spolu měli první sexuální zkušenost. Když se po deseti letech setkají, zjišťují, že se jim ve vztazích zrovna dvakrát nedaří. On je notorický sukničkář, a ona zase notoricky podváděnou kráskou. Proto mezi sebou uzavřou určitou platonickou formu vztahové výpomoci, jejímž cílem je podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství.

V dalších rolích se objevili například Adam Scott (Walter Mitty a jeho tajný život) nebo Amanda Peet (2012). Film měl celosvětovou premiéru letos v lednu na festivalu Sundance, u nás ho mohli diváci vidět v létě v Karlových Varech. Jestli má smysl chodit do kina, můžete posoudit z přiložených trailerů a klipů z filmu.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest