Rychle a zběsile: Chystají se prequely, spin-offy a provázaný svět

Rychle a zběsile: Chystají se prequely, spin-offy a provázaný svět | Fandíme filmu
Rychle a zběsile se bude jezdit dál a dál v nejrůznějších bokovkách. A hlavní série nejspíš taky půjde přes deset dílů.

Tak už i Rychle a zběsile slibuje provázaný svět nejrůznějších spin-offů a prequelů. A vlastně to ani není nijak zvlášť překvapivé. Producent Vin Diesel je láskou pro složité světy pověstný, hollywoodská studia tenhle obchodní model milují a Rychle a zběsile už vlastně docela rozlehlý svět vlastně má. V různých dílech vystupovaly různé postavy a jednotlivé díly série po sobě dokonce nejdou chronologicky. Přípravy sdíleného světa Fast & Furious potvrdili Vin Diesel a jedna ze šéfek Universalu, Donna Langley.

Přípravy jednotlivých „prequelů a spin-offů“ jsou v počátečních fázích přípravy. Jsou připravené příběhy řady rozličných postav, ale zatím nevíme jakých. V minulosti se několikrát mluvilo o spin-offu s Hobbsem (Dwayne Johnson) a smysl by dával i spin-off/prequel s Gisele (Gal Gadot) a Hanem (Sung Kang). Rychle a zběsile je týmová série, takže není problém odpojit jednotlivé postavy a případně je zase přivést zpátky. Diesel potvrzuje, že se o pořádném vytěžení značky interně mluví už dlouho a teď, když je Rychle a zběsile na vrcholu, zřejmě čas uzrál. I když pozor, vedlejších filmů se dočkáme až někdy v budoucnosti, zatím se pozornost studia soustředí především na Rychle a zběsile 8-10.

Producenti přitom tvrdí, že chystaná trilogie se bude od dosavadních filmů svým vyzněním výrazně lišit. Právě proto bude osmý díl točit F. Gary Gray, aby ságu zaměřil na děj a postavy a udělal jí celou temnější. Neznamená to prý však, že bychom měli přijít o šílené akční scény. Proti dosavadnímu směřování studio nic nemá, jenže gravitaci nejde podle Jeffa Shella (další z ředitelů Universalu) odporovat donekonečna, a tak se filmaři chtějí zaměřit na něco malinko jiného. Jenže ruku na srdce. To samé sliboval už James Wan před natáčením Rychle a zběsile 7 a jak to celé dopadlo.

Vin Diesel chce dovést hlavní dějovou linii ságy do desátého dílu, zástupci studia však už teď mluví o tom, že až se desítka dokončí, všichni se sejdou a ještě konec  série přehodnotí…

Zdroj: Variety

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest