Prometheus 2: Ridley Scott už zase mění název

Prometheus 2: Ridley Scott už zase mění název | Fandíme filmu
Prometheus 2, Alien: Paradise Lost nebo něco úplně jiného?

Ridley Scott (případně studio Fox) si s názvy vyhraje. Kdysi dávno jsme se naivně mohli domnívat, že pokračování snímku Prometheus se bude jmenovat jednoduše Prometheus 2 nebo Prometheus, dvojtečka, podtitul. Fanda míní, Ridley mění, a tak je od poloviny září film známý jako Alien: Paradise Lost, po vzoru epické básně Johna Miltona, která pojednává o pokoušení Adama a Evy padlým andělem Satanem a o vyhnání z ráje. Jenže novým názvům není konec.

Na filmovém festivalu AFI teď Ridley začal tvrdit, že se „ten odkládaný projekt, co se začne točit příští rok v únoru“ bude jmenovat Alien: Covenant. Covenant, česky úmluva, odkazuje k náboženské dohodě mezi Bohem a jeho lidem. Bůh lidu něco slibuje (spásu, vykoupení z hříchů apod.), když se lid bude řídit jeho nařízeními. Ve filmovém prostředí můžeme předpokládat, že podtitul bude odkazovat ke vztahu lidí a jejich stvořitelů – mimozemských Inženýrů.

O filmu zatím víme to, že se začne natáčet příští rok a podle některých tvrzení by měl mít premiéru 30.5. 2017. Režíruje Ridley Scott, z herců se vrací Noomi Rapace a Michael Fassbender. Nově by je mohla doplnit Rebecca Ferguson. Děj bude sledovat cestu výzkumnice Shaw a androida Davida do světa Inženýrů, stvořitelů lidského druhu. Na scénáři se podíleli Michael Green, Jack Paglen a John Logan.

Zdroj: The Playlist

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu