U moře: Angelina a Brad si hrají na šmíráky

U moře: Angelina a Brad si hrají na šmíráky | Fandíme filmu
Angelina Jolie si ve svém třetím filmu zahrála s Bradem Pittem manželé, kteří řeší svou krizi šmírováním šťastnějšího mladšího páru. Koukněte na trailery.

Nestává se příliš často, abychom měli možnost sledovat na stříbrném plátně krizi manželského páru, prostřednictvím dvojice, která je sezdaná i ve skutečném životě. Nemluvě o tom, že dvojicí, která bude bojovat o záchranu svého manželství, nejsou nikdo menší než Brad Pitt a Angelina Jolie. Asi neslavnější manželské duo v Hollywoodu se potkává ve filmu poprvé po 10 letech, které uplynuly od premiéry Pana a Paní Smithových.

Tentokrát ale nečekejme odlehčenou a povrchní akční jednohubku, ale hlubší drama, které může v právě probíhající soutěžní sezóně cílit hodně vysoko. Zvolené téma zní jako dokonalá oscarová návnada. Na francouzskou riviéru přijíždí manželé Roland (Brad Pitt) a Vanessa (Angelina Jolie). Jejich manželství prochází vážnou krizí a společně strávená léta je vzájemně odcizila. Zatímco Roland hledá na slunném pobřeží inspiraci k napsání své nové knihy, jeho žena Vanessa bezcílně bloudí po riviéře a užívá si teplého počasí. Pořádnou bouři vyvolá až příjezd mladého páru, který postarší manželské dvojici ukáže, o co všechno už během dlouhých let manželství přišli. Jejich svazek tak bude muset podstoupit svou vůbec nejtěžší zkoušku. Budou schopni k sobě znovu najít cestu?

Ve svém třetím pokusu prorazit mezi režisérskou elitu, se představí Angelina Jolie, která k filmu napsala i scénář. Natáčelo se v loňském roce na Maltě a tuzemská premiéra je stejně jako na Slovensku naplánována na 19.11.. Čekání si můžete zkrátit dvěma přiloženými trailery, podle kterých nás čeká melancholická projížďka středozemím plná vzteku, slz a výčitek. V prvních recenzích se o filmu nic lichotivého nepíše, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest