Kingsman 2 má datum premiéry

Kingsman 2 má datum premiéry | Fandíme filmu
Natáčení Kingsmana 2 je na cestě. Jak to ovlivní batmanovský origin nového Robina Hooda?

Kingsmana se stal menší hit, když i přes eRkový rating při rozpočtu 80 milionů celosvětově utržil 413 milionů. Pokračování tedy mělo už od začátku dveře otevřené a teď už je dokonce napevno ukotvené v kalendáři. Premiéra filmu je naplánována na 16.6. 2017. Povšimněte si, že se snímek ze zimních měsíců přesunul do nabité letní sezony (ve stejné době v kinech postupně poběží Světová válka Z 2, Auta 3 a Wonder Woman), takže je patrné, že studio Fox pokračování věří.

Stále není stoprocentní, zda se Matthew Vaughn vrátí jako režisér a pořád nevíme ani to, jestli se vrátí zesnulá postava Colina Firtha. Filmaři o ni hodně stojí, ale musí přijít na nějaký přirozený způsob, jakým by se dala zakomponovat do děje. Jistý je naopak návrat Tarona Egertona v hlavní roli. V jednu chvíli to vypadalo, že by přípravy Kingsmana 2 mohl ohrozit snímek Robin Hood: Origins, který se měl točit ve stejné době, nicméně Kingsmanovi se Egerton upsal dřív, a tak projekt dostal přednost. Natáčení Kingsmana 2 začne příští rok v dubnu, scénář opět píší Matthew Vaughn a Jane Goldman.

Robin Hood: Origins začne Edgerton točit hned jak dokončí Kingsmana 2, nejspíš tedy příští rok v létě. Snímek má být pojatý ve stylu Temného rytíře a bude pojednávat o časech, kdy se Robin Hood vrátil z křížových výprav a našel Sherwoodský les prolezlý zkažeností a korupcí. Rozhodne se tedy dát dohromady skupinu psanců a vzít spravedlnost do vlastních rukou. Scénář napsal Joby Harold (Knights of the Roundtable: King Arthur), režíruje Otto Bathurst (seriály Černé zrcadlo a Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu). Produkuje Appian Way Leonarda DiCapria, distribuuje Lionsgate.

Zdroje: Box Office, THR, Deadline I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest