Power Rangers: Červený, černý a modrý strážce obsazeni

Power Rangers: Červený, černý a modrý strážce obsazeni | Fandíme filmu
Hasbro
Zobrazit další 2 obrázky
Bude film nějak navazovat na seriál? A které máme v kinech čekat záporáky?

Když jsme o Power Rangers psali naposledy, byla obsazená růžová strážkyně, kterou hraje Naomi Scott. Od té doby byli obsazeni další tři Rangeři. Červeného strážce (Jason) bude hrát Dacre Montgomery, černého strážce (Zack) Ludi Lin a modrého strážce (Billy) RJ Cyler. Jediný Cyler je z trojice tak trochu známý, do povědomí se dostal díky letošnímu indie hitu Me & Earl & the Dying Girl. Zbývá tedy obsadit žlutou strážkyni Trini a jak sami vidíte, studio si do všech rolí vybírá zcela neznámé tváře.

Dobře známí herci by se podle starších zpráv měli objevit v rolích záporáků. Kteří to budou? Nepotvrzené informace serveru Collider jako záporáky zmiňují klasické padouchy ze seriálu, tedy Lorda Zeda, Ritu Repulsu a Scorpinu. Collider dále tvrdí, že film nebude samostatně stojící adaptací populárního seriálu, ale bude na něj přímo navazovat, konkrétně na aktuální sérii Power Rangers: Dino Charge. Což by zdánlivě bylo v rozporu se starší informací stejného serveru, podle které by se hrdinové měli jmenovat přesně tak, jak se jmenovali hrdinové úplně první řady televizního seriálu. Nebo nás snad čekají nějaké hrátky s paralelními dimenzemi? Server dále zmiňuje, že by se hrdinové z Dino Charge měli objevit v úvodní scéně filmu, což si osobně příliš nedovedu představit. Přeci jen hrdinové (i jejich roboti) ze seriálů působili vždy hodně lacině a filmy by měly zaujmout co nejširší publikum, nejen skalní fanoušky. Takže jak sami vidíte, nejasností je zatím pořád dost, co je prozatím oficiální, je obsazení filmu.

Snímek má být novým příběhem zrodu Mighty Morphin Power Rangers (Morfujících Strážců vesmíru), skupinky školáků, kteří dostanou do vínku mimozemské síly, aby společně s jejich pomocí bojovali o záchranu světa. Pomohou jim k tomu pilotovaní roboti, známí jako Zordy. Původní verzi scénáře připravili Burk Sharpless a Matt Sazama, následně po nich text upravili Ashley Miller a Zack Stentz. Režíruje Dean Israelite. Datum české i slovenské premiéry jsou stanoveny na 12.1. 2017.

Zdroje: Oficiální Instagram, Collider

Power Rangers

24.03.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Power Rangers: Červený, černý a modrý strážce obsazeni | Fandíme filmu Power Rangers: Červený, černý a modrý strážce obsazeni | Fandíme filmu Power Rangers: Červený, černý a modrý strážce obsazeni | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu