Annabelle se vrátí v pokračování

Annabelle se vrátí v pokračování | Fandíme filmu
Na první pohled obyčejná panenka, v níž sídlí démon, si nedá od strašení pokoj ani v druhém díle. V zajetí démonů 2 se už rozeběhlo.

Loňská Annabelle byla sice při svém skromném rozpočtu (6.5 mil.) kasovním hitem (přes 256 mil.), ale kvalita samotného filmu už byla těžká bída. Jenže peníze jsou peníze a tak se začalo dělat na pokračování, které napíše scenárista prvního dílu - Gary Dauberman. Spin-off, který se začal narychlo připravat po vřelém přijetí V zajetí démonů, natočil John R. Leonetti. Jestli se vrátí k Annnabelle 2 se netuší, protože režisér by se měl po thrilleru The Wolves at the Door, pustit do adaptace zombie komiksu Tag. Dost možná se tedy bude muset najít někdo jiný, jenž by snad mohl prokázat více šikovnosti. Zasluhuje si podle vás Annaballe druhý díl?

Jinak natáčení V zajetí démonů 2 se rozjelo minulý měsíc. Opět v režii Jamese Wana. V galerii můžete kouknout na první fotku, kterou režisér sdílel přes Instagram. V sequelu manželé Warrenovi řeší další skutečný případ, známý jako The Enfield Poltergeist. V roce 1977 se v domě v londýnské části Enfield údajně samy pohybovaly kusy nábytku nebo se ozývaly různé zvuky. Po čase následovalo vznášení předmětů a také levitace dětí.

Zdroje: The Tracking Board, Variety, James Wan Instagram

 

 

V zajetí démonů 2

10.06.2016 | USA, Kanada
Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest