Batman v Superman: Na filmu se stále pracuje

Batman v Superman: Na filmu se stále pracuje | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Batmanův kostým a Batmobil z BvS se objeví ve hře Batham: Arkham Knight. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Tak Sean-Ray na svoji sdílnost doplatil. Potom, co zajásal nad dokončením triků k BvS, se pustil do diskuse s fanoušky a v nestřeženém okamžiku jednomu z nich prozradil potenciální spoiler. Pár hodin na to celý jeho účet z Instagramu zmizel. Potenciální spoiler hledejte na konci článku.

Původní článek (17.10.): Na většině hollywoodských spektáklů se obvykle pracuje ještě několik týdnů před premiérou, a to jednoduše proto, že produkce digitálních triků je časově nesmírně náročná. Batman v Superman má oproti běžným blockbusterům extrémně dlouhý čas na přípravu. Hlavní část natáčení začala loni v květnu a skončila v prosinci. Teď je říjen a film stále ještě není dokončený nebo má teprve těsně před dokončením. Sean-Ray, který pro film dělal v trikové společnosti MPC 3D modely postav, včera prozradil na svém Instagramu, že MPC má konečně hotovo. I kdyby společnost připravovala úplně poslední součást filmu, která ještě není dokončená, pořád je ještě třeba všechny hotové díly poskládat dohromady. Na filmu se tedy stále ještě pracuje, neskutečných sedmnáct měsíců od začátku natáčení. Můžeme jenom doufat, že se takhle poctivá a neuspěchaná produkce projeví na výsledné kvalitě filmu.

A malá perlička pro hráče: V rámci jednoho z rozšíření titulu Batham: Arkham Knight umožní společnost Rocksteady hráčům po virtuálním Arkhamu běhat s Batmanem z Batman v Superman a také se prohánět nejnovějším Batmobilem. Co vy na to? Hrajete Batmana? Zkusíte si to i v Affleckově kostýmu? Kompletní přehled chystaných rozšíření najdete na stránkách Rocksteady.

Potenciální spoiler (zatrhněte kurzorem neviditelný text): Sean-Ray jednomu z fanoušků tvrdil, že ve filmu nebude Doomsday, který se snad objeví někdy v budoucnosti. Máme se tedy připravit na to, že z těla mrtvého generála Zoda si nějaké monstrum vznikne, ale nebude mít nic společného s komiksovým padouchem Doomsdayem?

Zdroje: Batman-News, BvS Facebook, Sean-Ray

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Batman v Superman: Na filmu se stále pracuje | Fandíme filmu Batman v Superman: Na filmu se stále pracuje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu