Pýcha, předsudek a zombie: První teaser trailer

Pýcha, předsudek a zombie: První teaser trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér celovečerního Flashe napsal brakovou předlohu, která se dočkala zfilmování. Trailer vypadá...brakově.

Film, který se jmenuje Pýcha, předsudek a zombie (Pride and prejudice and zombies) může dopadnout buď jako naprosto báječná šílenost nebo taky jako slušná ptákovina. Zatím všechno nasvědčuje spíše té druhé variantě. Filmaři údajně chtějí film vrátit co nejblíže původnímu románu Jane Austenové, pouze jej zasadit do světa, ve kterém se vyskytují zombies. A v prvním teaser traileru snímek působí hodně podobně, jako Abraham Lincoln: Lovec upírů, ke kterému taktéž knižní předlohu napsal Seth Grahame-Smith. Ten si v hororových úpravách klasických témat libuje a odměnou se mu za to nedávno stala pozice režiséra při natáčení nového celovečerního Flashe.

Ale zpátky k Pýše, předsudku a zombiím. Úvod prvního teaseru skutečně vypadá jako vystřižený z nějaké naprosto obyčejné adaptace Jane Austenové. Pak se o slovo přihlásí zombie a místo orchestrální hudby dostáváme popový soundtrack, MTV feeling, několik nevýrazných soubojů s nemrtvými a jeden digitální výbuch. Takže ano, klidně se může stát, že z Pýchy nakonec bude obrovská pecka, ale s daleko větší pravděpodobností se ukáže, že nekonečné odklady natáčení a neustále střídání filmařů, které projekt stíhaly, měly velice dobré důvody. Slovenská premiéra je naplánovaná na 10.3. 2016. Česká na tom byla původně stejně, ale v tuhle chvíli ji distributor přesunul na neurčito.

Adaptace klasického románu Jane Austenové s odvážnou Elizabeth, srdečnou Jane, trochu nesnesitelnou paní Bennetovou, povýšeným panem Darcym a hordou obživlých mrtvol. Posláním paní Bennetové je provdat co nejdříve všech pět dcer, posláním pana Benneta je ochránit je před útoky krvelačných zombie, které sužují celou Anglii. Všechny dcery jsou zdatné v boji s nebezpečnými stvůrami, jejich každodenní trénink je však narušen příjezdem mladého a nezadaného pana Bingleyho a jeho přítele Darcyho. Elizabeth Bennetová ovšem neslyší svatební zvony, ale řinčení šavlí a lámání kostí.

Režíruje Burr Steers, podle předlohy Setha Grahama-Smithe. V hlavních rolích hrají: Lily James, Ellie Bamber, Millie Brady, Bella Heathcote, Suki Waterhouse, Sam Riley, Matt Smith, Jack Huston, Douglas Booth, Charles Dance a Lena Heady. Datum slovenské premiéry je stanoveno na 10.3. 2016.

Galerie: 3

Pýcha, předsudek a zombie: První teaser trailer | Fandíme filmu Pýcha, předsudek a zombie: První teaser trailer | Fandíme filmu Pýcha, předsudek a zombie: První teaser trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu