Alita: Battle Angel zrežíruje Robert Rodriguez

Alita: Battle Angel zrežíruje Robert Rodriguez | Fandíme filmu
Alita byla dlouhá léta vysněným projektem Jamese Camerona, který na ni zřejmě nemá čas kvůli Avatarovi.

Pro Jamese Camerona byl Battle Angel Alita dlouho vysněný projekt. A začal jej chystat snad ještě dřív než Avatara. Film chtěl natočit hned, jak bude hotový s pokračováním Avatara. Bohužel, přípravy sequelů se protáhly a ještě přibyl původně neplánovaný čtvrtý díl. Cameron tak hází ručník do ringu a rozhodl se režisérské opratě předat Robertovi Rodriguezovi, který japonskou mangu pod názvem Alita: Battle Angel zadaptuje.

Cameron bude produkovat se svým tradičním partnerem Jonem Landauem a k projektu říká, že s Rodriguezem chtěl pracovat celou řadu let, takže když zjistil, že by ho lákalo natočit Battle Angel, byl nadšený. Rodriguez je podle Jamese dobrý týmový hráč a společně teď projekt připravují po kreativní i technické stránce. Alita je Cameronovi drahá a nikomu jinému s ní nevěří víc, než právě Robertovi. Rodriguez potom doplňuje, že bude vycházet z Cameronova „skvělého a vizionářského“ scénáře. To všechno zní moc hezky, ale upřímně řečeno bych byl mnohem radši, kdyby Alitu točil Cameron. Zvlášť vzhledem k tomu, že Rodriguez opravdu dobrý film nenatočil už dlouhá léta. Ale třeba to změní právě Battle Angelem, zvlášť když to vypadá, že Železný Jim bude na projekt poměrně důkladně dohlížet.

Alita Battle Angel vychází ze stejnojmenné mangy a animovaného seriálu. Odehrává se v postapokalyptickém 26. století, ve kterém kybernetický doktor objeví na skládce poničeného ženského kyborga. Opravená dívka si nepamatuje vůbec nic, kromě výcviku smrtícího bojového umění. Stává se lovkyní odměn a likviduje nebezpečné kriminálníky. V rámci akčního příběhu bude mladá žena objevovat sebe sama a možná i najde lásku.

Zdroj: Coming Soon

Alita: Bojový anděl

14.02.2019 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Romantický
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest