X-Men: Apocalypse: Oficiální synopse

X-Men: Apocalypse: Oficiální synopse | Fandíme filmu
Závěr dosavadní hexalogie x-menovských filmů by mohl být podle režiséra Singera z celé série nejdelší.

Nová oficiální synopse X-Men: Apocalypse se k nám dostává z docela vtipného zdroje. Studio Fox uzavřelo propagační partnerství se bonbony M&M's, a tak film představují právě „lentilky“ s ručičkami a nožičkami. Synopse zní takhle:

Po globálním hitu X-Men: Budoucí minulost se režisér Bryan Singer vrací s X-Men: Apocalypse. Už od úsvitu civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse, první a nejsilnější mutant ze světa X-Menů, nashromáždil síly spousty dalších mutantů, stal se nesmrtelným a nezranitelným. Když se probudí po tisíci letech spánku, je ze stavu současného světa rozčarován. Složí tým silných mutantů, ve kterém nechybí demoralizovaný Magneto (Michael Fassbender), aby očistil lidstvo a ustanovil nový řád světa, kterému bude vládnout. Osud světa visí na vlásku, a tak Raven (Jennifer Lawrence) s pomocí Profesora X (James McAvoy) musí vést tým mladých X-Menů, zastavit jejich největšího protivníka a zachránit lidstvo před absolutním zničením.

Toliko oficiální synopse, pokud chcete vědět o filmu víc, nalistujte si naše starší velké preview, kde děj a jeho postavy rozebíráme víc dopodrobna. Scenárista Simon Kinbeg znovu zopakoval, že film bude vyvrcholením trilogie se čtyřmi mutanty (mladí Profesor X, Magneto, Mystique/Raven a Beast), se kterými jsme se seznámili v První třídě. Film bude vrcholem trilogie jak po stránce velkolepého provedení, tak po té emocionální. Podle režiséra Bryana Singera film dokonce uzavře celou dosavadní hexalogii, od X-Men 1, až po aktuální Apocalypse. Kvůli tomu také nejspíš bude chystaný snímek ze všech X-Menů nejdelší. Obvykle se Singer snaží udržet stopáž svých filmů pod dvě hodiny, tentokrát to ale asi bude o něco více...

Děj filmu je zasazen do 80.let dvacátého století a je volně inspirován stejnojmenným komiksem. Scénář k němu připravují Bryan Singer, Simon Kinberg, Mike Dougherty a Dan Harris. Režíruje znovu Singer. Ve svých rolích se vrátí Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicolas Hoult, James McAvoy, Evan Peters, Lucas Till a Rose Byrne. Z nováčků ve filmu uvidíme Oscara Isaaca jako Apocalypse, Sophie Turner jako Jean Grey, Olivii Munn jako Psylocke, Kodiho Smit-McPheeho jako Nightcrawlera, Tye Sheridana jako Cyclopse, Lanu Condor jako Jubilee, Alexandru Shipp jako Storm, Bena Hardyho jako Angela a možná ještě Hugh Jackmana jako Wolverinea a Channinga Tatuma jako Gambita. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Zdroje: The Movie Report, ComicBookMovie, Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest