Muži v černém se dočkají restartu

Muži v černém se dočkají restartu | Fandíme filmu
V plánu je hned celá série. Zapojí se Will Smith? A jak to bude s cross-overem s 21 Jump Street?

Muži v černém si užili pár let slávy, avšak cena produkce postupně rostla, a tak studio Sony nebylo spokojené s finančními výsledky poslední části, i když v kinech utržila přes 600 milionů dolarů. Proto se už delší dobu mluví o nějaké formě restartu. A opět to potvrzují i producenti Walter Parkers a Laurie MacDonald. Ti v aktuálním rozhovoru uvedli, že jsou zrovna uprostřed příprav nových filmů. Značka se dočká nového začátku, chystá se hned celá trilogie a Will Smith se v novém filmu s velkou pravděpodobností neobjeví.

Zatím vůbec netušíme, jak moc Sony hodlá značku restartovat, tedy jestli se pojede se zcela čistým štítem nebo se pouze vymění hrdinové, ale jinak se děj bude odehrávat ve stejném světě, jako tři dosavadní příběhy. Maily uniklé z vedení studia před časem odhalily, že je interně zvažována propojení Mužů v černém se sérií 21 Jump Street od dvojice Lord-Miller. Do boje proti mimozemšťanům by se v takovém případě pustili Channing Tatum a Jonah Hill.

O téhle variantě jsme naposledy slyšeli letos v dubnu, kdy to vypadalo, že se stále připravuje. V tuto chvíli nevíme, jestli je propojení obou světů stále v plánu, popřípadě tedy ani to, jestli by se Tatum s Hillem měli objevit v oné chystané trilogii nebo by jejich cross-over měl být na trilogii nezávislý.

PS: Vedle cross-overu se v dubnu mluvilo také o ženském spin-offu 21 Jump Street, který momentálně chystají Lucia Aniello a Paul W. Downs, scenáristé seriálu Broad City.

Zdroje: THR, The Wrap

21 Jump Street

12.03.2012 | USA
Akční, Komedie, Krimi
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest