Muž z oceli 2 se Supergirl a Bizzarem?

Muž z oceli 2 se Supergirl a Bizzarem? | Fandíme filmu
Síla supermanovský drbů se stupňuje. Co se o pokračování Muže z oceli proslýchá tentokrát? AKTUALIZOVÁNO - Aktuální zvěsti platí spíš pro Justice League

AKTUALIZACE: Server Birth.Movies.Death tolikrát slyšel o tom, že by se padouch Brainiac měl objevit v Justice League, že se domnívá, že Heroic Hollywood narazil na informace ze starého scénáře, který byl skutečně aktuální někdy v době, kdy chtěl Warner hned po Muži z oceli točit Muže z oceli 2. Muž z oceli ale nevydělal dost peněz, a tak studio změnilo plány a spojilo Supermanovy síly s Batmanem v Batman v Superman: Dawn of Justice. Některé nápady ze zrušeného Muže z oceli 2 pak byly následně použity v jiných filmech. Jak už bylo řečeno, Brainiac by se měl objevit v první části Justice League, kde jej na Zemi zřejmě přiláká ten samý nouzový signál, který přivedl Zoda. Nápad s Bizzarem pak údajně přešel do Batman v Superman, kde Lex Luthor z DNA generála Zoda stvoří jakýsi mix Doomsdaye a Bizzara. (Označte neviditelný text pro odhalení spoileru). Obecně se pak zdá, že se Warner skutečně chce momentálně soustředit na týmovky a další hrdiny a příští samostatné Supermanovo dobrodružství je vzdálenou budoucností, ve které uvidíme úplně jiné nápady, než sliboval prvotní námět.

Původní článek: Jen den potom, co se znovu začalo šuškat o tom, že by George Miller mohl natočit Justice League Dark nebo Muže z oceli 2, se objevily další podrobnosti. Nebo tedy, jak se to vezme. Jasně, server Heroic Hollywood, který s čerstvou informací přišel, je prověřený a je docela dobře možné, že se o něčem takovém ve Warneru skutečně debatuje. Jenže potenciální Muž z oceli 2 je tak daleko, že se stejně před natáčením všechno ještě může tisíckrát změnit. Nicméně co Heroic Hollywood zaslechl tentokrát?

V zákulisí se údajně momentálně šušká o tom, že záporák Muže z oceli 2, Brainiac, se bude pokoušet získat genetický kodex kryptonské rasy, o který usiloval v prvním Muži z oceli už generál Zod. Kodex má údajně v držení Kara Zor-el, alias Supergirl, Supermanova sestřenice. Ta se objevila v oficiálním prequelovém komiksu a v Muži z oceli jsme si v kryptonské lodi mohli všimnout otevřeného kryoboxu, ze kterého Kara zřejmě vystoupila. Supergirl má být důležitou postavou celého příběhu a údajně je pro George Millera jedním z hlavních lákadel - už v Šíleném Maxovi ukázal, že rád pracuje se silnými ženskými postavami. Aby Brainiac polapil Karu, má údajně stvořit Bizarra, což je nedokonalá kopie samotného Supermana. S touhle zápletkou měli původně přijít režisér Zack Snyder a scenárista David S. Goyer za vedením Warneru už v době, kdy poprvé začali plánovat pokračování Muže z oceli, ještě před tím, než se místo klasické dvojky začal chystat cross-over Batman v Superman.

Otevřený kryobox v kryptonské lodi

Co myslíte? Opravdu něco takového producenti momentálně zvažují nebo jde jen o divoké drby o filmu, který možná ani nikdy nevznikne? Titulní obrázek je z očekávaného tv seriálu Supergirl.

Zdroje: Birth Movies Death, Heroic Hollywood

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest