Captain America 3: Marvel bude temnější

Captain America 3: Marvel bude temnější | Fandíme filmu
Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) se rozpovídala o svojí úloze ve filmu či hlavním záporákovi. A prý nás čekají zatím nejlepší souboje, co Marvel předvedl.

Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) sice točila Captain America: Civil War jen pět týdnů a nepatří mezi úplně hlavní postavy, to ale nemění nic na tom, že se jí během propagační kampaně k jejímu novému snímku I Saw the Light novináři ptají především na Marvel.  

Občanská válka podle ní bude temnější než Avengers: Age of Ultron, už jen proto, že v ní nejsou žádní roboti a všichni zúčastnění jsou lidské bytosti. Elizabeth také potvrdila, že hlavním záporákem filmu bude skutečně Baron Zemo, kterého hraje Daniel Brühl. O postavě zatím nevíme zhola nic, protože se pozvolna začínající kampaň soustředí (podobně jako kampaň k Batman v Superman) na vzájemné soupeření jednotlivých hrdinů.

Co se dvou stran konfliktu týče, Scarlet Witch nebyla na nedávných propagačních obrázcích vyobrazena ani na straně Captaina Ameriky, ani na straně Iron Mana. Podle Olsen je to proto, že její čarodějka je eso v rukávu, divoká karta, u které není nikdy tak docela jisté, jestli vůbec bude hrdina nebo padouch. Po tom, co jí během událostí Age of Ultron zemřel bratr, se sice už docela uklidnila a má pocit, že našla lidi, se kterými má něco společného, přesto je ale pořád zmatená a vnitřně rozervaná a má tak obrovskou moc, že se z ní může zbláznit. Její schopnosti by se také mohly dočkat nové manifestace – Olsen společně se svojí pohybovou trenérkou Jennifer White nacvičila nějaké nové pózy, do kterých se při sesílání kouzel bude čarodějka stavět.

Kratičce se o Captain America: Civil War zmínil také Sebastian Stan (Winter Soldier), když na festivalu v Torontu propagoval Marťana. Podle jeho vyjádření film půjde postavám pod kůži a bude v něm hodně emocí, ale také se máme těšit na brutální souboje, ty nejlepší, jaké zatím u Marvelu byly. A vlastně ani není důvod, proč Stanovi nevěřit. Winter Soldier měl osobní souboje výrazně lepší, než kterákoliv jiná marvelovka a pro Civil War je bude připravovat stejný tým, jmenovitě tedy především Spiro Razatos, koordinátor a režisér akčních scén. A Spiro je svérázný hollywoodský samorost, který sebešílenější akční scénu nepovažuje za nemožnou. Na jeho kontě vedle Captain America: Winter Soldier najdeme Rychle a zběsile 5-7, X-Men: První třídu nebo třeba druhé Mizery.

Captain America: Civil War navazuje tam, kde skončil Age of Ultron. Steve Rogers vede nový tým Avengers, který se i nadále snaží ochraňovat lidstvo. Po dalším mezinárodním incidentu, který se neobejde bez obětí a škod, však narůstá politický tlak na ustanovení řádu, který pevně určí, kdy a kde mají Avengers zasahovat a kdo je odpovědný za případné škody. Politický tlak rozdělí Avengers a to ve chvíli, kdy se snaží svět ochránit před novým hanebným nepřítelem.

Ve filmu se vrací ti Avengers, kteří se na konci Age of Ultron stále nalézali na zemském povrchu, tedy Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany) a Falcon (Anthony Mackie). Dále se vrací postavy z Captaina Ameriky: Winter Soldier, tedy Winter Soldier (Sebastian Stan), Sharon Carter (Emily VanCamp) a Crossbones (Frank Grillo). Dále se ve filmu objeví také Ant-Man (Paul Rudd) a generál Ross (William Hurt). Nově se ve světě Marvelu představí také Black Panther (Chadwick Boseman), Baron Zemo (Daniel Brühl) a Martin Freeman v blíže nespecifikované roli. Režírují Joe a Anthony Russoovi, scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely. Česká premiéra je naplánována na 5.5. 2016. 

Zdroje: MTV, Premiere, We Got This Covered

Captain America: Občanská válka

12.04.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest