Hellboy 3: O čem by měl pojednávat

Hellboy 3: O čem by měl pojednávat | Fandíme filmu
Columbia Pictures
Třetí Hellboy není o nic blíže realizaci, ale jeho představitel slibuje zničení civilizace a další věci.

Guillermo del Toro (režisér) a Ron Perlman (představitel hlavní role) hovoří o zakončení trilogie Hellboy už hodně dlouho. Příběh tak prý vždycky koncipovali a nějakou dobu vypadalo, že by natočení všech tří dílů nemělo nic bránit. První dvě části sice neutržily v kinech bůhvíjaké peníze, ale podle del Tora tenkrát studio jednoduše získalo zpět svou investici na trhu domácího videa. Jenže dnes už se DVDčka už příliš neprodávají, Blu-ray se nikdy pořádně nerozjel a ideální model získávání příjmů z VOD se stále hledá. Málokomu se tedy chce platit nákladné velkofilmy, které na sebe nevydělají už v kinech. A Hellboye 3 podle režiséra nejde natočit za míň než za 120 milionů dolarů.

Přesto z nějakého důvodu Ron Perlman letos v červnu na sociálních sítích začal fanoušky burcovat, aby rudého démona podpořili a odezva byla více než slušná. Načež se dokonce někteří diváci nabídli, že by podpořili kickstarterovou kampaň. To si Perlman nepřeje, filmy podle něj mají financovat studia, diváci si mají koupit lístek a užít si v kině. Navíc by se stejně nikdy nevybralo dost.

Skládat korunku po korunce na Národního Hellboye se tedy nebudeme, ale stejně se od té doby o projektu zase až překvapivě často mluví, jako by podpora fanoušků v tvůrcích zažehla další oheň. Perlman přitom bez mučení přiznává, že Hellboye už hrát nechce. Čtyři až šest hodin denně trvá, než na něj v kostymérně nanesou rudý make-up, další X hodin se v něm musí dusit na scéně. Přesto jej ale podle svých slov hrát musí. Příběh byl zamýšlen jako trilogie, o dokončení si říká a zaslouží si jej i fanoušci. Ale raději by sebou všichni měli pohnout, protože Ron není nejmladší a nerad by roli hrál z kolečkového křesla.

A co by podle herce měl třetí film nabídnout? I nejnovější rozhovory opakují (ale také dále rozšiřují) to, co už bylo vzpomínáno v dřívějších inverview. Del Toro má prý v hlavě naprosto vyšinutý nápad. Z Hellboye se nevyhnutelně musí stát „šelma Apokalypsy“, aby dokázal porazit svého nejstrašnějšího nepřítele. Přitom musí zároveň zničit civilizaci. Ty dvě věci jsou od sebe neoddělitelné. I když byl vychováván k tomu, aby používal své síly ke konání dobra, jeho osudem je zničení lidstva.

Zcela zásadní roli mají hrát také děti, které Hellboyovi porodila Liz Sherman (Selma Blair). Jedno z dvojčat je po mamince, druhé po tatínkovi. Jedno by bylo do morku kostí zkažené, druhé přímo andělské.

Co vy na to, příznivci Hellboye? Jsou to elementy, na které byste byli v završení trilogie zvědaví?

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest