Star Wars: Rogue One - První oficiální fotka, obsazení

Star Wars: Rogue One - První oficiální fotka, obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na internet přistála první fotka skupiny Rebelů, která má za úkol ukrást plány Hvězdy smrti. Doplňujeme fotky z natáčení.

O Star Wars budeme do budoucna slýchat a psát zhruba stejně často jako o komiksových filmech. Od chvíle, kdy se značka přestěhovala do rukou Disneyho, se spustila lavina chystaných projektů, viz oznámení nové trilogie, animovaného seriálu, filmových spin-offů nebo navazujících knih, komiksů či videoher.

Natáčení spin-offu Rogue One: A Star Wars Story (dříve Star Wars Anthology: Rogue One) už má za sebou pod vedením režiséra Garetha Edwardse několik natáčecích dnů. A díky akci D23, kterou Disney o víkendu pořádal, se dostala ven první promo fotografie, na které ve středu skupiny Rebelů stojí hlavní hrdinka v podání Felicity Jones (Teorie všeho, Amazing Spider-Man 2). Sám za sebe musím uznat, že alespoň na mě dělá předložená fotka dobrý dojem a dýchla na mne atmosférou ze seriálu Firefly

Jak už víme, příběh Rogue One je zasazený před události Nové naděje a má pojednávat o nesourodé partě žoldáků, kteří se pokusí ukrást plány na tajnou superzbraň Impéria, jíž je obávaná Hvězda smrti. Děj tedy budeme vnímat jejich očima, z víru zuřících bitev, čímž se nám naskytne na ságu pohled z jiného úhlu. 

Postupem času se na projekt začaly nabalovat zajímavá herecká jména a na již zmiňované akci D23 nakonec Lucasfilm (Disney) oficiálně oznámil hodně mezinárodní obsazení. Vedle Jones na fotce v popředí zleva doprava pózují Riz Ahmed (Slídil), Diego Luna (Mexická jízda, Elysium), Jiang Wen (Osamělý válečník, Až kulky doletí) a Donnie Yen (Ip Man, Hrdina). Dále se ve filmu objeví Mads Mikkelsen (Hon, Casino Royale, Hannibal), Forest Whitaker (Ghost Dog, Street Kings), Ben Mendelsohn (Temný rytíř povstal) a Alan Tudyk (Firefly, Tucker & Dale vs. Zlo), který by měl ztvárnit digitální postavu, stejně jako například ve filmu Já, robot. Mendelsohn by měl hrát důstojníka Impéria, o rolích ostatních herců nevíme zhola nic.

Na závěr ještě přidáváme pět fotek z natáčení a logo snímku.

Zdroje: Oficiální  stránky, Mirror

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Star Wars: Rogue One - První oficiální fotka, obsazení | Fandíme filmu Star Wars: Rogue One - První oficiální fotka, obsazení | Fandíme filmu Star Wars: Rogue One - První oficiální fotka, obsazení | Fandíme filmu Star Wars: Rogue One - První oficiální fotka, obsazení | Fandíme filmu Star Wars: Rogue One - První oficiální fotka, obsazení | Fandíme filmu Star Wars: Rogue One - První oficiální fotka, obsazení | Fandíme filmu Star Wars: Rogue One - První oficiální fotka, obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest