Bez kalhot XXL: Striptýzová zábava pro dámy je tu

Bez kalhot XXL: Striptýzová zábava pro dámy je tu | Fandíme filmu
Channing Tatum bere svoji partu pohodových striptérských kámošů na roadtrip plný dobré nálady, tanečních kreací a svlékání. Už zítra v našich kinech.

První Magic Mike (Bez kalhot) byl nezávislým dramatem, které se shodou okolností odehrávalo ve striptérském prostředí. Druhý díl, nazvaný Magic Mike XXL (Bez kalhot XXL), přehodil výhybku a osobní strasti a mezilidské konflikty nahrazuje uvolněnou zábavou. Druhý díl chce zkrátka bavit, přitáhnout do kin party ženských (nebo samozřejmě i chlapů), které si chtějí dát před projekcí skleničku a pořádně si užít dvouhodinovou svlékací párty. Film se sice nevyhnul několika hluchým místům, při kterých spadl řetěz, ale jinak jde o veskrze příjemný zážitek, který díky svému feel-good přístupu, nakažlivému bratrskému poutu ve striptérské partě, milujícímu přístupu k ženám, humoru a slušné taneční choreografii, potěší i zapřísáhlé heteráky. Všudypřítomná nadsázka jako blázen je samozřejmostí.

Děj se odehrává tři roky po událostech prvního filmu, kdy Dallas (Matthew McConaughey) vzal společně s mladým (Alex Pettyfer) roha a ponechal kluky jejich osudu. Ještě než to zabalí, chtěli by si společně užít jednu závěrečnou striptérskou mega show na festivalu striptýzu v Myrtle Beach. A na téhle výpravě samozřejmě nemůže chybět Magic Mike v podání Channinga Tatuma, který parťáky nechá zapomenout na Dallasova sešněrovaná čísla a probudí v nich ještě silnější lásku ke svlékání a sobě samým. Dále kalhoty odhazují Joe Manganiello, Matt Bomer, Adam Rodriguez, Kevin Nash a Donald Glover. Společnost jim dělají Amber Heard, Jada Pinkett Smith, Andie MacDowell, Elizabeth Banks a Gabriel Iglesias. Scénář napsal autor prvního filmu, Reid Carolin, režíroval Gregory Jacobson, dlouholetý Soderberghův asistent. Sám Steven Soderbergh, režisér prvního dílu, film natočil, sestříhal a produkoval. V českých i slovenských kinech bude film promítán už od zítřka.

Následuje playlist plný trailerů a dalších videí, nechybí v něm ani ochutnávka striptérského vystoupení, které doplnilo českou slavnostní premiéru. Chlapci v sále možná nebyli tak sehraní, jako ti na plátně, ale z výskotu v sále se dalo usuzovat, že i tak byly přítomné divačky s doprovodným programem více než spokojené!

Bez kalhot XXL: Trailery a další videa

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest