Slow West: Fassbender je prérijní desperát

Slow West: Fassbender je prérijní desperát | Fandíme filmu
Michael Fassbender si zahrál nájemního zabijáka, kterého si ke své ochraně najme mladý zelenáč. Film vstoupil do českých kin, seznamte se, pusťte si trailer.

Pokud jste příznivci rychlých koltů, málomluvných hrdinů, poctivé a ničím neředěné whisky, krásných žen a charismatických (anti)hrdinů, tak zbystřete všechny smysly. Ještě než nás svým dalším westernem oblaží kultovní Quentin Tarantino, je tady zajímavý snímek studia Lionsgate s názvem Slow West. A na co přesně se vlastně můžeme těšit?

O tom, že divoký západ 19. století nebyl místem pro ustrašence, se na vlastní pěst přesvědčí mladý Jay (Kodi Smit-McpheeÚsvit planety opic), který do země neomezených možností, která plnými hrstmi milosrdně rozdávala, stejně jako neúprosně brala, přicestuje ze svého domovského Skotska. Jeho jediným cílem je najít ženu, do které se zamiloval. Naneštěstí pro něj, tehdejší dobrodružná doba přála bezpráví a nahrávala nespravedlnosti. Distingovaný mladík si rychle uvědomí, že pokud chce strastiplnou cestu nehostinným prostředím přečkat bez újmy a splnit svůj úkol, bude potřebovat pomoc ostříleného pistolníka. Rozhodne se tak obrátit na tajemného vraha Silase (Michael Fassbender), aby mu za peníze pomohl dosáhnout vytouženého cíle.

Snímek se blýskl na letošním festivalu Sundace, kde získal cenu za nejlepší režii pro Johna Macleana, který je za kamerou úplným nováčkem a může se pochlubit pouze krátkometrážním krimi-dramatem Loupež poslepu, ve které se shodou okolností objevil rovněž Michael Fassbender. Dole se můžete kouknout na dvojici trailerů. Slow West je k vidění v českých kinech od minulého čtvrtka.

Slow West: 2 trailery

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest