Star Wars: Rogue One - Má se vrátit známá postava

Star Wars: Rogue One - Má se vrátit známá postava | Fandíme filmu
Jedna z ikonických postav Hvězdných válek se má objevit i ve spin-offu Rogue One. Obsazení filmu se rozšiřuje, už se točí.

Není třeba zdůrazňovat, že následující řádky obsahují potenciální spoilery, takže rovnou k věci. Podle serveru Birth.Movies.Death, který má vysokou míru spolehlivosti, se má ve Star Wars Anthology: Rogue One objevit Darth Vader. Nebude to hlavní záporák, pouze má figurovat jako hybatel věcí v pozadí. Možná se objeví na obrazovce nebo jako hologram. James Earl Jones už si svou roli zopakoval v animovaném seriálu Star Wars Rebels, takže pokud Darth Vader ve filmu skutečně bude, není důvod, proč by se dabingu neměl chopit znovu.

Děj filmu se bude odehrávat těsně před Novou nadějí a půjde v něm o ukořistění plánů Hvězdy smrti, takže by Darth Vader do děje docela dobře zapadal. Vlastním padouchem bude ve filmu jeden z Vaderových důstojníků, kterého by měl ztvárnit Ben Mendelsohn. Ten ke svému obsazení nedávno uvedl, že pořád ještě čeká na pevné datum natáčení, ale pokud by jednání dobře dopadla, bylo by mu ctí se k Hvězdným válkám připojit. O svém obsazení vyjednávají také Forest Whitaker (Poslední skotský král, Ghost Dog - Cesta samurajeSam Claflin (Hunger Games, Sněhurka a lovec) a Riz Ahmed (Nightcrawler) a znovu to vypadá, že by se ve filmu mohl objevit Aaron Paul (Breaking Bad, Need for Speed), který na svém Instagramu napsal, že se jeho sny naplnily a přiložil obrázek Star Wars. O jeho účasti už se mluví delší dobu, avšak je možné, že to herec ví a jednoduše si z filmových fanoušků střílí – příspěvek přidal ve chvíli, kdy jej na Instagramu začal sledovat oficiální profil Star Wars. Kdo by ve filmu měl hrát stoprocentně, je Diego Luna (Mexická jízda, Elysium).

Obsazení se zaobluje z jednoho prostého důvodu. Natáčení je na spadnutí. Podle některých zdrojů už dokonce v britském ateliéru Pinewood pomocný štáb natočil společně s Felicity Jones (představitelka hlavní role) první scénu a spekuluje se o tom, že mohlo jít o ukázku, kterou fanoušci uvidí na letošním Comic-Conu. Otázkou je, nakolik je něco takového vůbec možné, protože se donedávna tvrdilo, že Lucafilm kvůli jistým dohodám s konkurencí nesmí film až do konce léta propagovat. Podle jiného zdroje se začne točit v srpnu a vedle jincýh lokací se má natáčet také v Mexiku.

Star Wars Anthology: Rogue One pojednává o nesourodé skupině bojovníků z hnutí odporu, kteří se společně vypraví na nebezpečnou misi. Pokusí se ukrást plány Hvězdy smrti a přinést tak galaxii novou naději. Premiéra filmu je naplánována na 15.12. 2016 a další podrobnosti o filmu a jeho tvůrcích najdete ve starším souhrnném článku.

Zdroje: Variety, Variety, Star Wars Underworld, Star Wars 7 news, Aaron Paul, The Wrap, Deadline, Making Star Wars, Birth Movies Death

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest