Star Wars: Další spin-off se zaměří na Hana Sola

Star Wars: Další spin-off se zaměří na Hana Sola | Fandíme filmu
O tom, jak se z Hana Sola stane nejslavnější pašerák v předaleké galaxii, budou vyprávět režiséři Lego příběhu. Známe datum premiéry.

Po oznámeném Rouge One a filmu s Bobou Fettem se oficiálně další součástí série Star Wars Anthology stává spin-off s vesmírným pašerákem Hanem Solem. O postavě se spekulovalo, že by se měla objevit už v některém z výše zmiňovaných titulů, ale nakonec dostane vlastní plnohodnotný film. Na režijní židličky usedne stabilní duo Chris Miller, Phil Lord, již nás pobavili celovečerními verzemi Jump Street nebo Lego® příběhem. Všechny jejich dosavadní filmy slavily v kinech úspěch a díky tomu jim v jednom kuse vyzvání telefon. Pánové se například podílejí na filmovém Flashovi nebo na animovaném Spider-Manovi. Otázkou je, co vlastně nový kšeft pro ostatní projekty znamená. Spider-Mana pánové nejspíš pouze píší, takže by se nic zásadního dít nemělo, ale osud Flashe je v tuto chvíli ve hvězdách. Star Wars jsou prý pro Lorda s Millerem splněným snem a slibují, že k postavám budou přistupovat s úctou.

Příběh bude pojednávat o tom, jak se z mladého Hana Sola stane pašerák, zloděj a darebák. Přesně ten typ chlapa, kterého vyhledají za několik let Luke s Obi-Wanem v baru Mos Eisley. Dočkáme se ve snímku seznámení Hana s Chewbaccou? Potkáme mladší verzi Landa Calrissiana? Uvidíme Millennium Falcon? Otázek se nabízí halda, tak uvidíme, s čím tvůrci přijdou. Scénář napíší otec se synem, Lawrence a Jon Kasdanovi, přičemž Lawrence je spoluscenárista Epizod V, VI a VII. Kasdanovi jsou z budoucí spolupráce s režiséry nadšeni a domnívají se, že Lord a Miller vnesou do Star Wars "nový rozměr". Výběr tvůrčího týmu si pochvaluje i sama producentka Kathleen Kennedy: „Larry a Jon vědí všechno, co se o postavách vědět dá. Phil a Chris zase dodají svůj vtip, styl, energii a srdce“. Film má naplánovanou premiéru na 25. 5. 2018. V tento rok měl původně přijít do kin spin-off s Bobou Fettem, ale jelikož je projekt stále bez režiséra, dostal přednost Han Solo. Máte nějaké nápady, koho byste do mladé verze Sola obsadili? Podle starší zprávy byl kandidátem na roli údajně Taron Egerton (Kingsman: Tajná služba).

Na závěr přidáváme jako bonus trailer na novou videohru ze světa Star Wars.

Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire - Trailer

Zdroje: THR, Collider, Latino-Review, Joblo

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu