Méďa: Po dvojce může přijít i trojka

Méďa: Po dvojce může přijít i trojka | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Méďa 2 už je za rohem, pusťte si nejnovější upoutávky a podívejte se, jak vypadá Méďa bez Médi.

Opravdu uvidíme i Méďu 3? Podle režiséra a scenáristy Setha MacFarlanea to závisí čistě na diváckém přijetí. Teda vnímá jako seriál, který si diváci oblíbili kvůli hrdinům. A s těmi jde vyprávět mnoho, mnoho příběhů. Takže když dvojka bude dostatečně úspěšná, trojka zkrátka bude. Teď je ale otázkou, jaký úspěch je dostatečný. V amerických kinech během prvního víkendu snímek utržil asi jeden šedesát procent toho, co během svého otevíráku zvládla jednička, takže lze předpokládat celkově nižší tržby. Bude tedy záviset asi především na mezinárodním úspěchu.

Na řadu mimoamerických trhů se Méďa 2 teprve chystá, stejně jako k nám, takže se pojďme podívat na nejnovější ukázky. V playlistu najdete už druhý necenzurovaný trailer (tady je ten první), několik konkrétních scén a featurette. Nejzajímavější je ale asi poslední video, které vás vezme do zákulisí. Uvidíte v něm, jak vypadají natáčené pasáže ještě předtím, než je do nich doplněn digitální Ted. V jednotlivých videích se určitě dá najít pár slušných vtipů, což je i převažující dojem ze zahraničních recenzí - Méďa 2 je taková blbinka, která nepřináší nic moc neotřelého, ale pořád je v ní slušná řádka (často dost nekorektních) vtipů. Pak už je na každém divákovi, jak moc mu jednotlivé plyšové fórky sednou.

Méďa 2: Nejnovější upoutávky

Ve druhém filmu se Méďa pokouší mít se svojí přítelkyní dítě, ale i když se mu povede najít vhodného dárce spermatu, pořád bude muset přesvědčit slovutný soud, že je k výchově dítěte způsobilý. Titulární roli namluvil opět režisér a scenárista Seth MacFarlane (Family Guy), vedle Wahlberga mu sekundují také Amanda Seyfried a Morgan Freeman. Datum české a slovenské premiéry jsou stanoveny na 2.7. 2015. 

Zdroje: Collider, IMP Awards

Galerie: 3

Méďa: Po dvojce může přijít i trojka | Fandíme filmu Méďa: Po dvojce může přijít i trojka | Fandíme filmu Méďa: Po dvojce může přijít i trojka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest