Kung Fu Panda 3: První teaser trailer

Kung Fu Panda 3: První teaser trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Panďák Po se vrací, aby se konečně poznal se svojí rodinou a aby se postavil rohatému býkovi s hlasem J.K. Simmonse.

Kung Fu Panda je společně se Shrekem a Madagascarem nejúspěšnější značkou studia Dreamworks a ani po stránce recenzí na tom nebyly dosavadní dva díly vůbec špatně. Kung Fu Panda 3 si zažila žonglování s datem premiéry, které se celkem třikrát měnilo, ale nakonec bude uvedena v lednu 2016, aby měla dostatečný odstup od příštích Star Wars. Do českých a slovenských kin se film podívá 17.3. 2016. Třetí díl série vzniká ve spolupráci s čínskou firmou Oriental Dreamworks, aby se snížily náklady a studio dostalo díky koprodukci v Číně větší podíl z tržeb. Čína bude mít jako jediná země na světě ústa postav animovaná speciálně tak, aby jejich pohyby seděly s místním dabingem, všude jinde se dabuje přes pohyby úst, které sedí s původním anglickým zněním.

Ve třetím filmu se Po znovu shledává se svým dávno ztraceným biologickým otcem Li a cestuje s ním do tajného pandího ráje, kde se Po potká s celou řadou veselých pand, včetně skupinky roztomilých miminek a krásné pandice Mei Mei. Napříč Čínou ale začíná řádit Kai. Býk s nadpřirozenou silou se vrací po letech exilu, zahořklý a lačnící po pomstě. Má rohy s magickou mocí, kožené brnění a v boji používá dva nefritové meče přikované ke koncům dvou dlouhých řetězů. Je to zatím nejstrašnější protivník, proti jakému hrdinové stáli, ale nechybí mu temný smysl pro humor. Kai postupně poráží jednotlivé mistry kung-fu a nevyřízené účty má i mistrem Shifu. Na Poa tak čeká přetěžký úkol. Musí vycvičit bandu svých nevycválaných bratří a udělat z nich jednotku nebezpečných kung fu pand.

Jako Po se vrací Jack Black, jako mistr Shifu Dustin Hoffman, jako Tigřice Angelina Jolie, jako Opice Jackie Chan, jako Kobylka Seth Rogen, jako Jeřáb David Cross, jako Zmije Lucy Liu a jako adoptivní otec pan Ping James Hong. Nově obsazení rozšiřují Bryan Cranston jako Poův biologický otec Li, Rebel Wilson jako Mei Mei a J.K. Simmons jako Kai. Jak už to tak ale bývá, v našich kinech parádní obsazení zahubí dabing, protože na animované filmy přece chodí jenom ty nejmenší děti, které neumějí číst. Režíruje Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda 2), která si kvůli časovému presu na pomoc přizvala ještě nováčka Alessandra Carloniho, který zatím dělal několik krátkých filmů a na celovečerácích studia Dreamworks pracoval jako člen týmu scenáristů, jako animátor či jako autor story boardů.

Na závěr slíbený první teaser trailer, v původním znění, s českým dabingem nebo slovenským dabingem. Dole v galerii najdete obrázky.

Zdroje: USA Today, THR, Deadline, Deadline II, Variety

Kung Fu Panda 3

25.05.2011 | USA, Čína
Akční, Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 9

Kung Fu Panda 3: První teaser trailer | Fandíme filmu Kung Fu Panda 3: První teaser trailer | Fandíme filmu Kung Fu Panda 3: První teaser trailer | Fandíme filmu Kung Fu Panda 3: První teaser trailer | Fandíme filmu Kung Fu Panda 3: První teaser trailer | Fandíme filmu Kung Fu Panda 3: První teaser trailer | Fandíme filmu Kung Fu Panda 3: První teaser trailer | Fandíme filmu Kung Fu Panda 3: První teaser trailer | Fandíme filmu Kung Fu Panda 3: První teaser trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu