Jurský svět: Finální trailer a první dojmy

Jurský svět: Finální trailer a první dojmy | Fandíme filmu
Stojí za to vyrazit zítra na Jurský svět? Pokud si neuděláte obrázek z našich prvních dojmů, máme pro vás ještě pár posledních trailerů.

První projekce Jurského světa je za námi, ale ještě než se podaří vydat recenzi, shrňme si alespoň prvních pár dojmů. Jurský svět se povedl. Jako zábavná letní popcornovka funguje spolehlivě, hrdinům se dá fandit a filmaři na každém kroku ukazují, že mají ságu strašně rádi a chtějí vám dát přesně to, co byste ve čtvrtém Jurském parku chtěli vidět. Otevřený park je skutečně živoucí místo, na kterém je na každém kroku něco k vidění, ale vedle oživení prehistorických atrakcí se filmařům podařilo v parku inscenovat celou řadu lehce mrazivých, humorných či strhujících sekvencí. Populární dinosauři dostanou prostor zazářit, nováčci si také ostudu neutrhnou.

Přes veškerá pozitiva je škoda, že film nenabízí prakticky nic nového, neokoukaného, žádná překvapení. Režisérský začátečník Colin Trevorrow odvedl až překvapivě bezproblémovou práci, avšak kromě solidního řemesla a nadšení pro věc nedokázal přidat Jurskému světu nic navíc. Chybí skutečně originální nápady a pořádný důvod, proč by vlastně měl film existovat. Nicméně pokud se vám alespoň trochu zamlouvá myšlenka katastrofického dobrodružství ve funkčním Jurském Parku plném lidí, rozhodně do kina vyrazte, měli byste být více než spokojení.

Pokud si chcete obrázek udělat vlastní, máme pro vás ještě jeden závěrečný playlist, kde na vás vedle finálního traileru čekají také kompletní scény z filmu a několik featurettů, které se zaměřují na 3D nebo na členy štábu, kteří pracovali už na předchozích dílech série.

Jurský svět: Finální trailer a nové klipy a featuretty

Jurský svět je pokračováním trilogie Jurský park. Děj se odehrává 22 let po událostech prvního filmu, Jurský park (Jurský svět) je už léta úspěšně otevřený pro veřejnost. Diváci však postupně ztrácejí o pravěké tvory zájem, a tak se jim vedení ve spolupráci s genetickými inženýry rozhodne nabídnout ve své pýše uměle vytvořeného, ještě většího a nebezpečnějšího tvora. Ten se ale vymkne kontrole, a tak je třeba park plný návštěvníků urychleně evakuovat. Zach (Nick Robinson) a Gray (Ty Simpkins), synovci ředitelky parku (Bryce Dallas Howard) však zůstali odříznutí někde v hlubinách ostrova. Rázná Claire se s pomocí zvířecího ošetřovatele Owena (Chris Pratt) vydává na jejich záchranu. Režíruje Colin Trevorrow, který napsal scénář společně s Derekem Connollym. Na přípravách se aktivně podílel producent Steven Spielberg. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 11.6. 2015.

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest