Terminátor: Genisys - James Cameron nešetří chválou

Terminátor: Genisys - James Cameron nešetří chválou | Fandíme filmu
Tohle je podle režiséra původních dvou filmů ta pravá trojka. Chválí i Arnold Schwarzenegger.

Jakkoliv Terminátor: Genisys zatím působil rozpačitě, tohle gesto by alespoň část fanoušků mohlo ubezpečit, že stojí za to se na film do kin vypravit. James Cameron, režisér prvního a druhého dílu, které celou ságu definovaly, veřejně řekl, že film podle něj stojí za vidění a fanouškům série se bude líbit. Dokonce jde podle něj o ten pravý třetí díl, tedy prvního důstojného následníka jeho snímků. Cameron přitom zdůraznil, že s filmovou produkcí není nijak spojený, Genisys viděl čistě jako divák a fanoušek. Cameronovu reakci si můžete prohlédnout v následujícím videu (s českými titulky).

Něco podobného pak Arnold Schwarzenegger (představitel Terminátora) vzkázal už začátkem června na brazilské promo akci, během které se promítalo zhruba dvacet minut filmu. Podle serveru The Arnold Fans vypadají dokončené akční scény velice dobře, souboj starého Terminátora s jeho mladším já má být po trikové stránce špičkový. Ostatně, sami si to můžete ověřit v přiloženém playlistu, kde se v několika spotech souboj dvou Arnoldů mihne. A pozor, na brazilské promo akci byli diváci ujištěni, že velké odhalení, které ukázala dosavadní reklamní kampaň, není jediný twist, který můžeme ve filmu čekat!

Terminátor: Genisys - Featurette s Jamesem Cameronem a TV spoty

Když John Connor (Jason Clarke), vůdce lidského hnutí odporu, pošle zpátky do roku 1984 seržanta Kylea Reese (Jai Courtney), aby ochránil Sarah Connor (Emilia Clarke) a zabezpečil tak budoucnost, nečekaný vývoj událostí vytvoří odchylku v časovém kontinuu. Seržant Reese se tak ocitá v nové a naprosto neznámé verzi minulosti, ve které musí čelit nebezpečným novým nepřátelům a důvěřovat nepravděpodobným spojencům, včetně Ochránce (Arnold Schwarzenegger). Čeká na něj nečekaný nový úkol: Musí restartovat budoucnost. Dále hrají J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Matt Smith a Byunh-hun Lee. Režíruje Alan Taylor, scénář napsali Laeta Kalogridis a Patrick Lussier. České i slovenské datum premiéry jsou stanoveny na 9.7. 2015.

Zdroje: The Arnold Fans

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest