Jurský svět: Vypusťte raptory!

Jurský svět: Vypusťte raptory! | Fandíme filmu
Nový klip vám konečně ukáže, jak to s tolik diskutovanou honičkou motorky a raptorů bude doopravdy. A co by se mohlo objevit v Jurském Parku 5?

Mluví se o tom strašně dlouho. Jak to sakra bude Jurském světě s těmi „ochočenými raptory“? Další a další upoutávky ukazují, že draví ještěři rozhodně nebudou žádná štěňátka. Už z dřívějších ukázek víme, že ošetřovatel Owen (Chris Pratt) si u nich pozvolna vybudoval takový respekt, že když se v jedné nouzové situaci odváží do jejich kotce, jen tak tak ho nenapadnou. Nejnovější video potom ukazuje, jak to bude se scénou, ve které raptoři vyběhnou za svou kořistí. Opět se nejedná o nic skandálního - velociraptoři dostanou pachovou stopu divokého Indomina Rexe a následně za ním vyběhnou z klecí. To je celé. Video pro vás nemáme v nijak zářné kvalitě, protože se studio po jeho objevení online rozhodlo, že je jen pro čínský trh, ale pokud hoříte nedočkavostí, pak je jistě klip s čínským komentářem lepší než žádný. V playlistu najdete další klipy, featuretty a upoutávky.

Druhou část dnešní novinky věnujeme pátému filmu ze světa Jurského parku, kterého se beze vší pochybnosti dříve či později dočkáme. Režisér Colin Trevorrow sice nedávno uvedl, že další díl točit nebude, avšak v nějaké podobě se chce na Parku podílet pořád, takže jeho představa dalšího filmu rozhodně stojí za pozornost.

Trevorrowovi se líbí myšlenka, že vědci jurského parku nejsou jediní na světě, kdo umí přivést dinosaury k životu. Přirovnává to ke světu počítačů, kde s původním nápadem možná přijde gigant jako třeba Apple, avšak spousta dalších firem v zápětí následuje. Skutečná zvířata navíc nejsou v zajetí chována jen v zoologických zahradách. Zvířata chovají také zemědělci či lékařské společnosti. Trevorrow dále připomíná, že v současné době je člověk dominantním druhém planety Země. Co by se ale stalo, kdyby se objevilo větší množství živočichů, kteří dominovali planetě dávno před námi po celá tisíciletí? Pak si představte, jak by to vypadalo, kdyby se z ostrova Isla Nublar skutečně podařila propašovat nějaká embrya, podobně jako se o to pokoušel Dennis Nedry v první Jurském parku. Na ostrově se totiž podle Trevorrowa nedá před dinosaury utíkat věčně a noví režiséři budou mít jistě hromadu šílených nápadů. Možnosti jsou tedy neomezené, ale zdá se, že Colin rošťácky pokukuje po něčem, co už nebude jen ostrovní Jurassic World, ale globální Jurassic Planet. Opice třeste se!

Jurský svět: Úprk raptorů

Jurský svět: Nové klipy a další upoutávky

Jurský svět je pokračováním trilogie Jurský park. Děj se odehrává 22 let po událostech prvního filmu, Jurský park (Jurský svět) je už léta úspěšně otevřený pro veřejnost. Diváci však postupně ztrácejí o pravěké tvory zájem, a tak se jim vedení ve spolupráci s genetickými inženýry rozhodne nabídnout ve své pýše uměle vytvořeného, ještě většího a nebezpečnějšího tvora. Ten se ale vymkne kontrole, a tak je třeba park plný návštěvníků urychleně evakuovat. Zach (Nick Robinson) a Gray (Ty Simpkins), synovci ředitelky parku (Bryce Dallas Howard) však zůstali odříznutí někde v hlubinách ostrova. Rázná Claire se s pomocí zvířecího ošetřovatele Owena (Chris Pratt) vydává na jejich záchranu. Režíruje Colin Trevorrow, který napsal scénář společně s Derekem Connollym. Na přípravách se aktivně podílel producent Steven Spielberg. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 11.6. 2015.

Zdroj: Radiotimes

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu