Velké nesnáze v Malé Číně: Remake s The Rockem

Velké nesnáze v Malé Číně: Remake s The Rockem | Fandíme filmu
Původní film Johna Carpentera s Kurtem Russellem se stal klasikou. Co se stane s remakem, když se v něm objeví Dwayne Johnson?

Dwayne „The Rock“ Johnson se v kinech po celém světě musí zrovna potýkat s přírodní katastrofou ve snímku San Andreas a diváci mu docela fandí. Nabídky na další filmové role se tak na Johnsonově stole vrší jedna přes druhou a jednou z posledních je i remake Velkých nesnází v Malé Číně. V původním filmu z roku 1986, jenž natočil John Carpenter (Věc, Halloween), se objevil Kurt Russell jakožto Jack Burton, řidič kamionu, který se náhodou připlete do staleté mystické bitvy, která právě probíhá v podzemí Čínské čtvrti San Francisca, kde se to hemží démony a kouzly.

Novou verzi napíší Ashley Miller a Zack Stentz, kteří se podíleli na X-Men: První třída a potí scénář i pro nové Strážce vesmíru. The Rock nebude s podepsáním smlouvy jistě dlouze otálet, protože sám se nechal slyšet, že originál je jeden z jeho nejoblíbenějších filmů. Máte rádi původní snímek s Russellem a myslíte si, že by byl The Rock v předělávce adekvátní volbou?

Zdroj: The Wrap

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu