X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy

X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nový artwork ukazuje trosky, které zůstanou po řádění dávného božstva, Apocalypse. Ve filmu se objeví další X-Men - Caliban. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Artwork se objevil v lepší kvalitě. Je postava ve vzduchu Storm?

Původní článek: Nejnovější artwork z nových X-Menů potvrzuje, že podtitul Apocalypse neodkazuje jen k hlavnímu záporákovi, ale také k masivní destrukci. Na obrázku jsou k vidění Cyclops (Ty Sheridan) a Jean Grey (Sophie Turner), v souboji s létajícím nepřítelem. Dále v galerii najdete několik fotek z Montrealu, kde byli k vidění Nicholas Hoult (Beast), Jennifer Lawrence (Mystique), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler), Michael Fassbender (Magneto), Lana Condor (Jubilee), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Lucas Till (Havok) nebo Evan Peters (Quicksilver). Alexandra Shipp  (Storm) už možná schovává bílé vlasy pod čepicí, Olivia Munn už si vyšla před karavan s kšticí obarvenou na fialovo. Na poslední fotce stojí režisér v něčem, co označuje jako „Calibanovo působiště“.

Kdo je Caliban? Je to další mutant, pro Apocalypsův příběh důležitý mutant. Je to jeden z Morlocků, mutantů, kteří se schovávají před odsudky světa v kanálech. Když už svoji slabou povahu nemohl dál snášet, vydal se Apocalypsovi napospas, získal na síle a později se stal dokonce jedním z jeho čtyř Jezdců apokalypsy - Apocalypsových nejsilnějších bojovníků. Jedna z mnoha podob Calibana je k vidění na titulním obrázku.

Děj filmu je zasazen do 80.let dvacátého století a měl by se zaobírat prastarými mutanty, kteří na Zemi žili tisíce let a ve starověku byli uctíváni jako bohové. Jeden takový se dostane až do přítomnosti a rozpoutá skutečnou apokalypsu.

Chystaný film je volně inspirován stejnojmenným komiksem a scénář k němu připravují Bryan Singer, Simon Kinberg, Mike Dougherty a Dan Harris. Režírovat má znovu Singer. Ve svých rolích se vrátí Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicolas Hoult, James McAvoy, Evan Peters, Lucas Till a Rose Byrne. Z nováčků ve filmu uvidíme Oscara Isaaca jako Apocalypse, Sophie Turner jako Jean Grey, Olivii Munn jako Psylocke, Kodiho Smit-McPheeho jako Nightcrawlera, Tye Sheridana jako Cyclopse, Lanu Condor jako Jubilee, Alexandru Shipp jako Storm, Bena Hardyho jako Angela a možná ještě Hugh Jackmana jako Wolverinea a Channinga Tatuma jako Gambita. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Zdroje: Bryan Singer I, Bryan Singer II, Journal de Montreal, CBM, CBM II, Hollywood PQ, Comicvine, Universo X-Men

Galerie: 11

X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu X-Men: Apocalypse - Výjev apokalyptické zkázy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu