Harry Potter: Spin-off nabírá obsazení

Harry Potter: Spin-off nabírá obsazení | Fandíme filmu
V magickém filmu si mohou zahrát plavková modelka Kate Upton, dětská hvězda Dakota Fanning či vždy zasněná Saoirse Ronan.

V dubnu jsme poprvé zaslechli, že by Warner rád obsadil do hlavní role spin-offu Harryho Pottera Eddieho Redmaynea (Teorie všeho, Jupiter vychází). V polovině května už se studiem jednal a teď se o něm hovoří prostě jako o představiteli Mloka Scamandera, slavného „magizoologa“ a autora učebnice Fantastická zvířata a kde je najít, podle které byl film pojmenován. Nově se vybírají také představitelé několika dalších rolí.

Předně jsou to sestry Queenie a Tina, které by si chtěla zahrát celá řada hereček. O roli jedné ze sester se ucházejí Saoirse Ronan (Hanna, Pokání, Grandhotel Budapešť), Dakota Fanning (The Runaways, Twilight), Allison Sudol (Transparent) a Lili Simmons (Banshee, True Detective), o roli té druhé usilují Kate Upton (Jedna za všechny), Katherine Waterson (Skrytá vada) a Elizabeth Debicki (Velký Gatsby, Krycí jméno U.N.C.L.E.). O roli Newtova rivala Jacoba se pak ucházejí Steve Zissis (Her, Togetherness), Zack Pearlman (The Inbetweeners) a Dan Fogler (Hannibal, Skóruj!). Ve hře mohou být i další kandidáti, jejich jména však nejsou momentálně známa a výše jmenovaní mají zřejmě stejně největší šance. Na titulce je Elizabeth Debicki ve Velkém Gatsbym.

Fantastická zvířata a kde je najít budou pojednávat o dobrodružstvích Mloka Scamandera, který v minulém století putoval po světě a zkoumal nadpřirozená stvoření kouzelnického světa. Děj se má odehrávat sedmdesát let před událostmi prvního Harryho Pottera v New Yorku a máme čekat celou trilogii. Nejedná se ovšem o prequel k Harrymu Potterovi, ale pouze nesouvisející příběh zasazený do stejného světa. Scénář minimálně k prvnímu filmu píše sama J.K. Rowling, autorka série o Harrym Potterovi a také doplňkové útlé knížečky, od které si nové filmy (nebo alespoň první film zatím oficiálně nepojmenované trilogie) půjčují název. Režíruje David Yates (Harry Potter 5-8), na přípravách filmu se podílí Steve Kloves (scenárista všech dílů Harryho Pottera krom pětky). Česká premiéra první části chystané trilogie je naplánována na 17.11. 2016.

Zdroje: The Wrap, Justin Kroll

Fantastická zvířata a kde je najít

18.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest