Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera

Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Obsazení filmu na společné fotografii, nové postavy, nové fotky Jareda Leta, který už se téměř zcela přeměnil v Jokera.

13.4. se v Torontu roztočily kamery a až do 30.8. se v tamějších ateliérech a dalších lokacích bude točit komiksový snímek Suicide Squad. Ten pojednává o týmu komiksových superzločinců, kteří jsou nuceni pracovat pro americkou vládu a plnit pro ni nebezpečné úkoly. Jen krátce před natáčením se většina herců sešla společně s režisérem Davidem Ayerem ke společnému čtení scénáře, ze kterého pochází také následující fotka. Na ní jsou k vidění:

V dolní řadě zleva doprava Will Smith, jako ostrostřelec Deadshoot a vůdčí osobnost týmu v poli. Z paparazzi fotky z Kanady se zdá, že si Smith kvůli roli oholil hlavu. Vedle něj sedí Karen Fukuhara, alias specialistka na výbušniny Plastique. Následuje Margot Robbie, jako Jokerova milá Harley Quinn a Cara Delevingne jako kouzelnice Enchantress, kterou by měl snažit tým Suicide Squad ve filmu unést.

Horní řadu začíná režisér David Ayer, následuje Joel Kinnaman jako Rick Flag a Adewale Akinnuoye-Agbaje jako Killer Croc. O tom se nově proslýchá, že nepůjde jen o cameo, ale o poměrně výraznou vedlejší roli. Croc má být vůdčí osobností mezi vězni v zařízení Belle Reve. Jeho tělesné deformace filmaři docílí s pomocí make-upu. Dál napravo stojí Jay Hernandez jako El Diablo, Jai Courtney jako Captain Boomerang a Viola Davis jako šéfka celého projektu, Amanda Waller. Tři muži zcela napravo jsou nově obsazení a dosud jsme o nich neslyšeli. O koho se jedná?

Třetí zleva stojí Adam Beach (Vlajky našich otců, Kód Navajo), který by si podle nepotvrzených zvěstí mohl zahrát buď Ravana nebo Slipknota. Ravan je v komiksech nepříliš výrazný nájemný zabiják, Slipknot je o něco zajímavější, Captain Boomerang si na něm v komiksech vyzkoušel, jestli skutečně mají všichni členové Suicide Squad v těle implantovanou trhavinu nebo Amanda Waller jen blufuje.

Druhý zleva, Jim Parrack (Železná srdce, Trude Blood) má podle některých zdrojů hrát Jonnyho Frosta, Jokerovu pravou ruku a osobního řidiče. Podle jiných by ale mohl hrát maskovaného zabijáka Deathstrokea. Dříve se proslýchalo, že by roli měl hrát Joe Manganiello, ten se však nechal slyšet, že jednal s produkcí o nějaké úplně jiné roli a jednání nakonec nedopadla. Parrack na svém Instagramu zveřejnil obrázek Deathstrokea, ale později jej zase smazal. Jestli něco naznačuje nebo nás jen škádlí, to těžko říct.

Poslední v řadě, Ike Barinholtz (Sousedi, The Mindy Project), pak má hrát Huga Strange, V komiksech je Strange jedním z nejznámějších Batmanových protivníků. Nemá žádné nadpřirozené síly, ale je to geniální stratég a manipulátor. Proslýchá se však, že ve filmu by postava vystupovala čistě jako psycholog, ne jako nebezpečný padouch. Následně se nicméně ještě objevila nepotvrzená zvěst, že by se ve filmu objevit také bratři Mark a Roland Desmondovi, kteří oba dva v komiksech vystupovali jako záporák Blockbuster - extrémně nabušený pořízek, kterému chemikálie dodala sílu a snížila intelekt. A Parrack a Barinholtz trochu jako bratři vypadají, co říkáte?

Další postavu si ve filmu zahraje Scott Eastwood, který v době pořizování fotografie propagoval svůj starší film. Dříve se šuškalo o tom, že by si ve filmu mohl zahrát Stevea Trevora, nápadníka Wonder Woman. Posléze však bylo upřesněno, že Eastwoodovi byla nabídnuta role Trevora ve filmu Wonder Woman, avšak herec ji odmítl a raději přijal jinou roli v Suicide Squad, pod vedením svého oblíbeného režiséra, Davida Ayera. Jakou roli by měl hrát, zatím nevíme.

A na fotce chybí samozřejmě ještě Jared Leto, alias batmanova nemesis Joker. Ten už je ale také v Kanadě, kde byl vyfotografován se svítivě zelenými vlasy. Na záběru z Letova telefonu se pak můžete přesvědčit, že ve filmu bude mít také bílou pleť. Fotka s fotooaparátem pochází z Twitteru režiséra Davida Ayera a odkazuje ke komiksu The Killing Joke od Alana Moorea (Watchmen, V jako Vendeta). Ten ukazuje, jak tenkrát hranice je mezi zdravou myslí a šílenstvím, mezi hrdinou a padouchem, mezi komedií a tragédií.

A na závěr ještě jedna zkazka o Jokerovi, potenciálně plná spoilerů. Vraždící klaun se údajně ve filmovém DC Universe nerozešel s Harley Quinn v dobrém, protože Harley cítí silný pocit viny za smrt Jasona Todda. Todd je v komiksech v pořadí druhý Robin a Joker jej zavraždil. Už dříve se proslýchalo, že ve filmovém DC Universe bude postava mrtvá a Batman bude mít ve svojí jeskyni vystavený Toddův trikot, jako určitý pomníček věrnému druhovi. Někteří fanoušci se dokonce domnívají, že vystavený kostým můžeme vidět už v prvním teaser traileru na Batman v Superman: Dawn of Justice - viz přiložený screenshot (názor si udělejte sami, podle mě by to docela klidně mohl být další Batmanův oblek). A pozor, to pořád ještě není všechno. V komiksech Jason vstane z mrtvých a stane se z něj antihrdina The Red Hood, což by se údajně mohlo stát někdy v budoucnu i na filmových plátnech!

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, pod palcem bude mít padouchy, jako jsou Deadshot, Harley Quinn nebo Captain Boomerang. V její věznici sedí také Joker, proti týmu nastoupí Deathstroke. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Will Smith, Joe Manganiello nebo Joel Kinnaman. Objevit by se měla také Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroje: Just Jared, Mshadowsmcr I, II, El Mayimbe I, II, III, IV, MTV, CBM, CBM II, Meet the Movie Press, Daily Mail, David Ayer I, II, III, Winnipeg Free Press, DC Comics Movie, Joe Manganiello

Galerie: 13

Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu Suicide Squad: Natáčení začalo, nové fotky Jokera | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest