Pestrobarvec petrklíčový: Artová erotika

Pestrobarvec petrklíčový: Artová erotika | Fandíme filmu
Vizuálně podmanivý snímek se setkal s nadšeným přijetím u zahraničních kritiků a na festivalech. Teď míří do našich kin. Seznamte se, pusťte si trailer.

Nedávno pobláznila diváky v kinech filmová adaptace Padesáti odstínů šedi a od příštího čtvrtka se o to bude pokoušet další film s erotickou tématikou a přístupností od patnácti let. Má zajímavý český název Pestrobarvec petrklíčový (v originále The Duke of Burgundy) a na rozdíl od Odstínů se dočkal ocenění na několika menších festivalech, či od zahraničních filmových kritiků. Hlavní hrdinkou je sběratelka motýlů Cynthia, která žije se svou milenkou Evelyn na chátrajícím šlechtickém sídle, kde se spolu oddávají výstředním erotickým hrám.

Za filmem stojí jako scénárista i režisér Peter Strickland, který zatím má za sebou dva u nás málo známé snímky. Hlavní role si v jeho novém kousku zahrály Sidse Babett Knudsen a Chiara D’Anna, ostatní role ztvárnili další málo známí herci. Z přiloženého traileru se můžete přesvědčit, že nepůjde o film pro mainstreamové publikum. Pokud vás však jeho atmosféra zaujala, od 16.4. máte možnost film vidět v českých kinech, od 14.5. ve slovenských.

Pestrobarvec petrklíčový: Trailer s českými titulky

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest