Green Lantern: Tyrese Gibson dál lobuje

Green Lantern: Tyrese Gibson dál lobuje | Fandíme filmu
Rychlý a zběsilý závodník pořád ještě chce být členem Justice League. Jeho kolega Dwayne Johnson to chce hrdinům naopak natřít.

Tyrese Gibsona to pořád ještě nepřešlo. Ani v nejnovějším Rychle a zběsile nepřesvědčil, že by byl nějaký výjimečný herec (A ruku na srdce, kolik z vás si jej pamatuje odjinud než z Rychle a zběsile a z Transformers?), přesto stále usiluje o roli nového Green Lanterna. Na svých sociálních sítích už delší dobu sdílí artworky, na kterých je vyvedený v kostýmu, popřípadě naznačuje, že jedná se studiem Warner. V jedné z posledních zpráv vzkázal fanoušků, že je připravený, že ve Warneru je „zaseto“, a že studio ví, jak ho případná role láká.

Latino-Review mezitím tvrdí, že Green Lantern už byl obsazený. To je prý jisté. Podle nepotvrzených informací by dokonce oním šťastným mohl být Chris Pine, alias kapitán Kirk ze Star Treku! Nic z výše uvedeného zatím není tesáno do kamene, nicméně Gibsonova snaha a zvěsti o Pineovi mne ještě jednou přivádí ke starší teorii: Neobjeví se ve filmovém světě Justice League hned dva Green Lanternové? Tedy Hal Jordan (postava, kterou hrál v Green Lanternovi z roku 2011 Ryan Reynolds) a John Stewart (jeden z pozdějších Lanternů, první černošský superhrdina DC Comicsu)?

Určitě se ve světě Justice League objeví Shazam, u kterého nedávno bylo potvrzeno, že součástí sdíleného univerza opravdu bude. Ačkoliv podle zatím jediného obsazeného herce, Dwaynea „The Rocka“ Johnsona, se představitel samotného Shazama stále nenašel. Johnson tak měl v aktuálních rozhovorech další příležitost mluvit především o svojí postavě, Black Adamovi, který po letech v otroctví nově nabité nadlidské síly nejprve využije k vybití zlosti. Teprve pozvolna se z něj začne stávat antihrdina, který by se podle The Rocka mohl jednou připojit i k týmu Justice League, po bok Supermana, Green Lanterna a všech ostatních. A nebo se Justice League postaví? Taková možnost by byla možná ještě lepší, žertuje Johnson.

Zdroje: Tyrese Gibson, Tyrese Gibson II, MTV, IGN, Latino-Review I, Latino-Review II

Green Lantern

16.06.2011 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest