Transformers chystají svůj vlastní propojený vesmír

Transformers chystají svůj vlastní propojený vesmír | Fandíme filmu
Už i Transformeři plánují vydávat celou škálu paralelních filmů, které budou navzájem provázané.

Dřív než se nadějete, budeme pro vás chystat TOP 10 provázaných filmových světů. Výdělečný trend začal Marvel a následovali jej další. U jedněch to dávalo větší smysl (Warner a jeho komiksové filmy ze stáje DC), u druhého menší (provázaný svět filmů ze světa Robina Hooda). Teď se o něco podobného pokusí také Transformers.

Studio Paramount momentálně jedná s Akivou Goldsmanem, aby se spojil s režisérem Michaelem Bayem, producentem Lorenzem di Bonaventurou a výkonným producentem Stevenem Spielbergem a společně vybrali a dále organizovali skupinu scenáristů, kteří začnou pracovat na několika provázaných pokračování hlavní dějové linie ságy Transformers a k tomu připojí případné spin-offy.

Goldsman je zkušený scenárista (Já, Robot, Čistá duše, Šifra mistra Leonarda), v tomto případě by ale skutečně měl plni hlavně koordinační funkci. Zdá se, že k přípravě provázaného univerza zavelel Marc Evans, nový prezident Paramount Motion Picture Group, který byl pověřen navýšením objemu filmů, které studio Paramount vydává. Michael Bay momentálně připravuje natáčení válečné akce 13 Hours, ale chce, aby se vše dořešilo co nejrychleji, aby hned po dokončení 13 Hours mohly začít přípravy Transformers 5. Není však zřejmé, zda bude Bay jen produkovat nebo ještě jednou poruší své předsevzetí a ještě jednou se k sérii vrátí také jako režisér.

Hlavní dějová linie pravděpodobně bude pokračovat v nastoleném duchu, kdy spolu lidé a Autoboti bojují proti nepřátelským robotům, kteří ohrožují Zemi. O čem by mohly pojednávat spin-offy, o tom zatím nemáme nejmenší tušení. Podle nepotvrzených informací by se však jeden z chystaných filmů mohl úplně celý odehrávat na Cybertronu, rodné planetě robotů, ze které jsme zatím viděli jen pár záběrů.  

Zdroje: Deadline, El Mayimbe

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest