Shrek by se mohl stavit v Kocourovi v botách 2

Shrek by se mohl stavit v Kocourovi v botách 2 | Fandíme filmu
Antonio Banderas se rozpovídal o pokračování animáku s roztomilým kocourem, kterém si diváci oblíbili ještě v dobách, kdy hrál druhé housle ve Shrekovi.

Poslední samostatný film se Shrekem jsme viděli v roce 2010, spin-off s Kocourem v botách se v kinech objevil o rok později. Teď Antonio Banderas v rozhovoru tvrdí, že zaslechl ve studiu Dreamworks nějaké zvěsti o tom, že by se oba animovaní hrdinové mohli na plátně znovu potkat. O Shrekovi 5 se tu a tam proslechne něco neurčitého, ale Kocour v botách 2 se reálně připravuje.

Původně byl Kocour v botách 2: Devět životů a čtyřicet zlodějů (Puss in Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves) ohlášen na listopad 2018, následně byl odložen na prosinec 2018 a letos byl odložen na neurčito. Důvody jsou zřejmě dva. Kreativní a manažerské. Podle Banderase je příprava animovaného filmu složitý proces, do kterého stále zasahuje velké množství lidí. Momentálně se prý již poněkolikáté přepisuje celý scénář. Studio Dreamworks Animation také po sérii komerčních neúspěchů změnilo svoji vnitřní strukturu, propustilo řadu zaměstnanců a menší tým bude veškeré síly soustředit pouze na dva filmy ročně. Do roku 2018 je zatím rozvrh pevně daný, a tak si budou muset Kocour se Shrekem ještě počkat.

Zdroje: Empire, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu