Mercy: Povídka Stephena Kinga dorazila na DVD

Mercy: Povídka Stephena Kinga dorazila na DVD | Fandíme filmu
Chandler Riggs z Walking Dead se po zombících pustí do křížku také s duchy a démony.

Horor Mercy vycházející z třicet let staré povídky “Gramma“ (Babička) od Stephena Kinga, u nás jde za pár dnů na DVD a samozřejmě se snaží diváky alespoň trochu postrašit. Možná by se mu to dařilo lépe, kdyby si z Kingovy předlohy vzal víc, než jen hrubé kontury, ale možná taky ne. Na „možná“ se nehraje a jak fanoušci Kinga, tak hororů obecně, musí vzít to, co filmové studio naděluje. Trailer bohužel víc než cokoliv jiného slibuje naprosto standardní duchařinu  

Mercy je jméno dožívající babičky dvou kluků (George a Buddy), kterou i se svou matkou přijdou po dlouhé době navštívit na její starou farmu. Děj se odvíjí od faktu, že babička není právě nejpříjemnější osoba, navíc trpí záchvaty vzteku. Její malí návštěvníci, zkoumající nová zákoutí, však mají brzy zjistit, že ani ona farma není nijak přátelské místo. Odhalují, že je přesycena čímsi zlým, co rozhodně nemá zájem o další hosty. A to nemluvě o děsivých schopnostech, projevujících se u jejich babičky.   

Herecky film zastřešili Chandler Riggs (seriál Živí mrtví), Joel Courtney (Super 8), Shirley Knight (Policajt ze sámošky), Marc Duplass (Vzkříšení démona), Dylan McDermott (American Horror Story) a další. Režisérem pak byl Peter Cornwell (Hrůza v Connecticutu) a scenáristou Matt Greenberg (Pokoj 1408), kterému byl k ruce i sám Stephen King. Povídka Babička vyšla i v češtině ve sbírce Mlha, snímek Mercy u nás vychází na DVD 25.3..

Mercy: Trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest