Cesta naděje: Russell Crowe režíruje

Cesta naděje: Russell Crowe režíruje | Fandíme filmu
Režijní prvotina zkušeného herce už se nějakou dobu promítá na Slovensku a do Česka dorazí příští týden. Seznamte se, koukněte na trailery.

Když herec Russell Crowe řekne, že něco udělá, tak je to jistota. Takže když se rozhodne, že začne filmy režírovat, tak to opravdu udělá. Jeho režijní debut se jmenuje Cesta naděje (The Water Diviner) a vtrhne do českých kin 26. března. Na Slovensku se film promítá již od 5.3.

Jak jsme vás informovali ve starším článku, tak půjde o válečné drama, ve kterém australský farmář Joshua Connor (Russell Crowe) hledá své tři syny, kteří zmizeli během první světové války v bitvě u Gallipoli v Turecku. Dodáváme, že krom toho, že Crowe léta řemeslo odkoukával od režisérů jako jsou Ridley Scott, Darren Aronofsky (Fontána) či Peter Weir (Master&Commander), si také přizval talentované lidi do svého tvůrčího týmu. A tak se můžeme těšit na kameru Andrewa Lesnieho (Zrození planety opic, trilogie Pán Prstenů), na hudbu od Davida Hirschfeldera (Královna Alžběta) či na střih Matta Villa (Moulin Rouge, Velký Gatsby).

Zveřejněným trailerům nedominuje pouze propracovaný vizuál historické události, ale také důraz na silný příběh, který se nám tu nabízí. Téma ztráty synů, manželky a následná snaha nalézt alespoň hroby těch, které tolik miloval, tu vystupuje velice silně. Navíc je jasné, že ukázky z dětství (scéna s bouří) mají potenciál umocnit vztah k hlavním postavám. Nicméně to, jak si s tím režisér poradil, ukáže až samotný film. Kromě trailerů najdete v playlistu takédva klipy a speciální first look z natáčení. Co na ukázky říkáte? Myslíte, že nám má Russell Crowe co předvést i jako režisér?

Cesta naděje: Trailer a další videa

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest