Suicide Squad: Kdo bude záporákem filmu?

Suicide Squad: Kdo bude záporákem filmu? | Fandíme filmu
A kdo by si měl zahrát Deathstrokea? AKTUALIZOVÁNO o nové zajímavosti o Jokerovi.

AKTUALIZACE: Redaktor serveru Latino-Review ještě jednou popíchnul své zdroje a dostal se k dalším zajímavostem. Joker by ve filmu měl v cele hodně posilovat (Jared Leto nedávno uvedl, že nabírá hmotnost), nebude to žádný střízlík. Jeho tvář bude vybělená, nepoužívá bílý make-up. Má být zjizvený a mít za sebou opravdu hodně násilnou minulost - zabil velké množství lidí, včetně jednoho z Batmanových blízkých. A na závěr ještě jedna zcela nepotvrzená zvěst, které zatím nepřikládejte žádnou váhu: Ve filmu by se údajně mohl objevit i Hugo Strange. Prozatím nikoliv jako superpadouch, ale čistě jako psycholog. V komiksech je Strange jedním z nejznámějších Batmanových protivníků. Nemá žádné nadpřirozené síly, ale je to geniální stratég a manipulátor.

Původní článek: Casting snímku Suicide Squad, ve kterém Warner představí tým populárních superzločinců komiksového nakladatelství DC, pokračuje. Před pár dny byl definitivně obsazen Rick Flag, teď se opět mluví o Deathstrokeovi, maskovaném zabijákovi s mečem v ruce. Do role byl podle dostupných informací zvažován Jason Clarke, ale nejblíže by měl mít k úloze Joe Manganiello, se kterým režisér David Ayer spolupracoval na Sabotáži a objevil se ještě třeba v Magic Mikeovi nebo v seriálu Pravá krev. Zdá se, že pokud Manganiello dořeší své ostatní závazky, role bude jeho.

Deathstroke nemá být ve filmu superzločinec s nadpřirozenými silami, ale „pouze“ velice schopný nájemný zabiják, kterého si zaplatí organizace Onslaught, jež pro své účely loví superzločince a superpadouchy. Podle toho, co naznačovaly starší zvěsti, by organizace mohla spolupracovat s Lexem Luthorem, který o nadlidi jeví eminentní zájem. Hlavním antagonistou Suicide Squad tak má být vůdce Onslaught, jímž má být Antophon. Ten je v komiksech teroristou s nadlidskou rychlostí a naprosto vedlejší postavou, ve filmu se určitě dočká výrazných změn a podle prvních informací to má být těžce popálený muž s umělou nohou.

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, která tým dává dohromady a řídí jej. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne a Will Smith. Objevit by se měla také Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroje: Cinema Blend, Latino Review I, Latino Review II, Latino  Review III

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu