Green Lantern: Hal Jordan vs. John Stewart

Green Lantern: Hal Jordan vs. John Stewart | Fandíme filmu
Tak kterou iteraci superhrdiny s kouzelným zeleným prstenem nakonec ve filmech uvidíme?

Green Lantern z roku 2011 patří mezi ty vůbec nejméně úspěšné filmy, tudíž nebylo nijak překvapující, když všechno naznačovalo tomu, že v příští adaptaci populární komiksové série bychom neměli potkat Hala Jordana (postavu známou právě z filmu s Ryanem Reynoldsem), ale Johna Stewarta. Stewart byl jedním z pozdějších Lanternů a má černou barvu pleti, tudíž by se studiu Warner podařilo nového Lanterna od toho minulého maximálně odlišit.

K Stewartovi mířily všechny možné ukazatele. Slyšeli jsme o tom, že Justice League (superhrdinský tým, jehož je Green Lantern součástí) má být etnicky rozmanitá. Objevily se divoké drby o tom, že si nového Lanterna zahraje Denzel Washington. Dwayne The Rock Johnson při vyjednávání o roli Shazama, kterou nakonec ve filmovém DC Universe hraje, o Stewartovi často mluvil, což teoreticky může naznačovat, že taková role v budoucnosti bude dostupná. A úplně to samé může naznačovat nedávná kampaň Tyrese Gibsona. Posledním nepřímým „důkazem“ toho, že se s Johnem Stewartem na stříbrném plátně počítá, je aktuální vyjádření šéfa televizního seriálu Arrow. Ten v rozhovoru uvedl, že by John Stewart v seriálu nemohl být ani kdyby ho tam filmaři chtěli, protože „v DC pro něj má jiné plány“.

No jo, jenže teď se začaly šířit divoké spekulace zase kolem Hala Jordana, velice dobře známého Green Lanterna, kterého jsme viděli před čtyřmi lety v podání Ryana Reynoldse. Začalo to tak, že se nepříliš známý televizní herec Dan Amboyer objevil na IMDb uvedený jako „pilot dronu“ ve filmu Batman v Superman: Dawn of Justice. Následně Amboyer na svém Twitteru zveřejnil screenshot svého mobilního telefonu z momentu, kdy zrovna dokončil hodinový telefonát s Warnerem a připsal: „Dejte mi sílu“. A jen tak pro pořádek, Amboyer vypadá takhle:

Co k tomu dodat? Potvrzeného samozřemě není nic. Víme jen to, že se chystá samostatný film s Green Lanternem, a že se hrdina má objevit i v Justice League. U Johna Stewarta máme sbírku nepřímých podezření a u Hala Jordana tweet jednoho neznámého herce, který si dost možná z celého světa dělá prču. Nejspíš nic z toho vůbec nic neznamená. Ale jen tak z plezíru si pojďme udělat v komentářích malou anketu: Co byste říkali na to, kdyby se ve filmovém DC universe objevili jak Hal Jordan, tak John Stewart?  

Zdroje: MTV, Dan Amboyer, Dan Amboyer II

Green Lantern

16.06.2011 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest