Suicide Squad: Batman a Deathstroke opět potvrzeni

Suicide Squad: Batman a Deathstroke opět potvrzeni | Fandíme filmu
Další zdroj zmiňuje dvě výrazné postavy DC Universe. K tomu další podrobnosti o obsazení stávajících i nových vedlejších rolí.

Režisér David Ayer před časem potvrdil, že scénář Suicide Squad se pořád ještě vyvíjí, takže další a další změny oproti dříve předpokládanému obsazení filmu vlastně nejsou nikterak překvapující. Právě proto berte všechny zprávy o filmu s jistou rezervou, projekt se bude nadále vyvíjet a měnit. Nicméně zákulisní zdroj serveru JoBlo potvrzuje některé starší zvěsti a dále je doplňuje, takže si je pojďme shrnout:

Batman má být ve filmu zmiňován a má se objevit na záznamu bezpečnostní kamery. Jestli cameo bude hrát Ben Affleck, závisí na jeho časové vytíženosti. Je pravda, že krátké cameo v kostýmu může ztvárnit zřejmě kdokoliv. Batmana se Suicide Squad spojuje Joker, se kterým se hrdina v aktuální iteraci už mnohokrát utkal. Joker má mít z neustálých šarvátek s netopýřím mužem zjizvené celé tělo a i když ve filmu bude sedět za mřížemi, bude se všemi kolem sebe hrát psychologické hry a šířit strach. 

JoBlo potvrzuje také to, že se ve filmu objeví Deathstroke. Nemá však být součástí týmu nebo osobní strážce Amandy Waller (šéfka Suicide Squad), jak některé starší zvěsti naznačovaly, ale zabiják, který bude se Suicide Squad soupeřit. Hlavním kandidátem na roli opravdu má být Joe Manganiello (Magic Mike, Ayerova Sabotag) a režisér David Ayer se prý obecně snaží do filmu obsadit co nejvíc herců, se kterými se mu dobře spolupracovalo v minulosti. Dalším kandidátem na roli by měl být Jason Clarke (Terminator: Genisys, Úsvit Planety opic).

Do role Ricka Flaga má být vedle Joela Edgertona (Warrior, Exodus) a Jona Bernthala (The Walking Dead, Železná srdce) zvažován také Karl Urban! Ten je sice momentálně spojován s Aquamanem, avšak jak jste v minulosti slyšeli, k filmu se chystají dva různé scénáře. A v jednom z nich zřejmě vůbec není postava, pro kterou je Urban zvažován. Pokud by daný scénář měl u šéfů studia zvítězit, mohl by Urban dostat šanci právě u Suicide Squad. Ve filmu se však má objevit také Rick Flag senior, který v komiksech za druhé světové války vedl první verzi Suicide Squad, jež plnila smrtelně nebezpečné bojové mise. Možnými kandidáty na roli údajně jsou Ed Harris (Skála, Propast) a Max Martini (Sabotage, Pacific Rim).

Dříve zmiňovaný Gary Sinise se skutečně má ucházet o roli generála, avšak nemá to být generál Eiling, jak se dříve uvádělo, ale generál Sam Lane, otec Lois Lane, který se v komiksech stavěl k bytostem s nadpřirozenými schopnostmi s velkou nedůvěrou a často proti nim otevřeně brojil. Posledním přírůstkem do už tak nabitého seznamu postav má být také Thinker, v komiksech neúspěšný právník, který se za pomoci své inteligence a různých technických zařízení dá na dráhu zločinu. Role byla údajně nabídnuta Geoffreymu Rushovi, který odmítl. Už teď se tedy pomalu můžeme začít ptát: Kdo vlastně ve filmu Suicide Squad nebude?

Zdroj: JoBlo

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest