Wild Card: Jason Statham už zase nakopává zadky

Wild Card: Jason Statham už zase nakopává zadky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jason Statham frčí v karetních hrách, ale stále nezapomíná někomu tu a tam zkazit den několika zlomeninami či otřesem mozku. Koukněte na trailery.

Jason Statham si pořád jede dráhu drsných chlapíků. A v jeho nejnovějším filmu Wild Card tomu nebude jinak. Nick Wild (Statham) je bodyguardem v Las Vegas a má osobní problém s hazardem. Když poskytne pomoc kamarádce, kterou zmlátil sadistický kriminálník, o němž se Nick dozví, že je synem místního mafiánského bosse, začne být zle. Nick je vtažen do zločineckého podsvětí, v němž mu půjdou po krku všichni zlí hoši a on má poslední šanci zvýšit sázku a změnit tak svůj osud. 

Režie se ujal Simon West (Con Air, Expendables 2). Film je remakem originálu z roku 1986 a vychází z knihy Žár od Williama Goldmana, který k aktuální verzi osobně napsal scénář. Stathamovi budou sekundovat Michael Angarano (Zakázané království), Sofía Vergara (Machete zabijí, Modern Family) a Stanley Tucci (Transformers: Zánik, Terminál). V zámoří Wild Card půjde do kin 30.1.. Tuzemská premiéra se zatím nechystá.

Když pominu týmovku druhých Postradatelných, tak West spolupracoval se Stathamem na jeho sólo projektu Mechanik zabiják a ten zrovna neoslnil. Co tedy čekat od Wild Card? Podle ukázek typickou stathamovku, která si vystačí s akční náplní a se zamračeným Jasonovým výrazem. Pro fanoušky Stathama samozřejmě povinnost. 

Wild Card: 3 trailery

 Zdroj: Latino-Review

Zdroj obrázků: Ace Showbiz

Galerie: 3

Wild Card: Jason Statham už zase nakopává zadky | Fandíme filmu Wild Card: Jason Statham už zase nakopává zadky | Fandíme filmu Wild Card: Jason Statham už zase nakopává zadky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest