Doctor Strange: Natáčení je ještě hodně daleko

Doctor Strange: Natáčení je ještě hodně daleko | Fandíme filmu
Benedict Cumberbatch má spoustu závazků, natáčet se hned tak nebude. A který herec byl před Cumberbatchem opravdu blízko hlavní roli?

Nějakou dobu se říkalo, že by se Doctor Strange mohl začít točit už začátkem letošního roku, avšak je pravdou, že tenkrát ještě ani nebylo oficiálně potvrzené datum premiéry. S postupným upevňováním plánů studia Marvel je o budoucnosti jasněji a jasněji a teď sám představitel Strange, Benedict Cumberbatch, prozradil, kdy se začne natáčet. A nebude to zrovna zítra. Cumberbatch bude mít volno teprve až 31. října odehraje v Londýně poslední představení Hamleta! Pokud natáčení začne okamžitě poté, budou mít filmaři na dokončení filmu zhruba rok, což je u Marvelu celkem standardní doba. Avengers 2 se začali točit v únoru, tedy rok a dva měsíce před premiérou, Ant-Manovi padla první klapka dokonce jen jedenáct měsíců před premiérou a Captain America: Civil War se začne natáčet letos v dubnu, tedy nějakých třináct měsíců před premiérou. Vše je tedy zjevně spolehlivě rozvržené a filmaři alespoň budou mít do října čas na dotažení scénáře a dalších aspektů pre-produkce.

Cumberbatch dále uvedl, že komiksy nikdy příliš nečetl, ale v Marvel má velkou důvěru, líbí se mu, jakým způsobem přivádí své hrdiny k životu. Ve filmu bude důležitá spiritualita a „astrální rovina“, tedy něco, s čím jsme se zatím v dosavadních marvelovkách nesetkali. A na závěr malá zajímavost: Ethan Hawke (s režisérem Scottem Derricksonem spolupracoval na filmu Sinister) v aktuálním interview prozradil, že byl roli Doctora Strange skutečně blízko a v budoucnu by se klidně nebránil nějaké jiné komiksovce. Tak třeba to jednou vyjde.

Obrázek na titulce je práce talentovaného fanouška.

Zdroje: Wall Street Journal, The Game World, MTV

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest