Focus: Will Smith svádí a podvádí v novém traileru

Focus: Will Smith svádí a podvádí v novém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Will Smith si zahrál protřelého podvodníka, který podlehne kouzlu své učednice, Margot Robbie. Máme pro vás i starší trailer, plakáty a fotky.

V odlehčeném heist-movie Focus, hraje Will Smith zkušeného podvodníka Nickyho, který se zaplete se svojí učednicí Jess (Margot Robbie). Po třech letech odloučení se dvojice znovu potkává v prosluněné Argentině, zrovna ve chvíli, kdy je Nicky uprostřed extrémně nebezpečného podvodu. Přítomnost Jess věci jenom zkomplikuje.

Žhaví podvodníčci si prošli dlouhým vývojem. Projekt se chystá už déle než dva roky, přičemž nejprve měli hrát osudovou dvojici Emma Stone a Ryan Gosling, posléze Kristen Stewart a Ben Affleck. Nakonec k sobě budou osudově přitahováni právě Smith s Robbie, která raketově vystřelila nahoru poté, co zdatně sekundovala Leonardovi DiCapriovi ve Vlkovi z Wall Street. Kdo naopak byl u projektu od samého počátku, až po jeho realizaci, jsou režiséři a scenáristé Glenn Ficarra a John Requa. Oba pánové mají na svědomí komedie I Love You Phillip Morris a Bláznivá, zatracená láska, což by dávalo naději, že i Focus může dopadnou minimálně slušně.

Trailery zatím však příliš nenapovídají, jestli se těšit nebo strachovat. Řemeslo všech zúčastněných působí veskrze solidně, na druhou stranu film zatím ničím nevyčnívá. Podobné zápletky, postavy i jejich vztahy vídáme v kinech poměrně často. Vše tak bude do značné míry záviset na tom, nakolik dovedou Smith a Robbie rutinní látku pozvednout. Nebezpečného mafiána, kterého se dvojice snaží podvést, hraje Rodrigo Santoro. Česká premiéra je naplánována na 5. března 2015, slovenská na 26.2. 2015.

Focus: Nový a starší trailer

Galerie: 7

Focus: Will Smith svádí a podvádí v novém traileru | Fandíme filmu Focus: Will Smith svádí a podvádí v novém traileru | Fandíme filmu Focus: Will Smith svádí a podvádí v novém traileru | Fandíme filmu Focus: Will Smith svádí a podvádí v novém traileru | Fandíme filmu Focus: Will Smith svádí a podvádí v novém traileru | Fandíme filmu Focus: Will Smith svádí a podvádí v novém traileru | Fandíme filmu Focus: Will Smith svádí a podvádí v novém traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest